Komentara: 13
Pregleda: 7716
Foto

Kuća Zdravlja i Vojput finalisti 42. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu

03.01.2015. u 20:38h
Izvor: Subotica.com
Danas tokom poslepodneva odigrana su dva meča polufinala Novogodišnjeg turnira. U sutrašnjem finalu sastaće se prošlogodišnji pobednik ekipa Kuća Zdravlja Trgopromet i Vojput Šeki enterijeri, dok će se za treće mesto boriti Kraljevina Srbija i Gebi. Program počinje u 16,30 revijalnim susretom novinara Subotice i RTS-a, zatim sledi meč za treće mesto, da bi se od 19 časova održalo veliko finale.
Kuća Zdravlja i Vojput finalisti 42. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu

Subotička publika, koja je napunila tribine Hale sportova, mogla je da uživa danas u dva odlična meča polufinala, koja su bila neizvesna bukvalno do samo kraja. Odlična atmosfera na tribinama, aktivna publika snažno je bodrila svoje favorite do poslednjeg sudijskog zvižduka.

U prvom meču sastali su se Kuća Zdravlja i Kraljevina Srbija. Odličan meč prepun atraktivnih poteza i dinamične igre odlučen je u samoj završnici.

Kuća Zdravlja je dosta dugo držala prednost od 2:1, da bi na 4 minuta do kraja posle velikog pritiska Kraljevina Srbija izjednačila, čime su najavili uzbudljiv kraj i moguću penal lutriju. Da do toga ne dođe pobrinula se ponovo Kuća Zdravlja koje na 2 minuta do kraja vratila prednost na svoju stranu, što je nateralo Kraljevinu Srbije da zaigra rizičnije, sa šestim igračem u polju, što im se nije isplatilo pošto je Kuća Zdravlja postigla dva laka gola i overila put u finale.

Poliklinika Kuća Zdravlja Trgopromet - Kraljevina Srbija 5:3

Kuća Zdravlja i Vojput finalisti 42. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu

U drugom polufinalnom meču pobednika su odlučili penali u kojima su se bolje snašli igrači Vojputa i pridružili se ekipi Kuće Zdravlja u sutrašnjem finalu koje se igra od 19 časova.

Početak meča nagovestio je da bi ovo mogla biti vrlo efikasna utakmica, ali na kraju to se desilo tek posle izvođenja penala. Svu efikasnost ove ekipe pokazale su u prva dva minuta regularnog dela meča. Povela je ekipa Vojputa početkom drugog minuta, da bi nepunih tridesetak sekundi kasnije Gebi izjednačio na 1:1, što je bio konačan rezultat pred izvođenje penala.

Vojput Šeki enterijeri - Gebi 1:1 (6:5)

Kuća Zdravlja i Vojput finalisti 42. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu

Kuća Zdravlja i Vojput finalisti 42. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu

Sutra će biti održan poslednji dan 42. turnira koji se igra od 1972. godine, a u programu koji počinje u 16,30 časova prvo će se sastati novinari Subotice i RTS-a, zvaničnog medijskog sponzora turnira, zatim će od 17 časova biti odigran meč za treće mesto u kojem će se sastati Kraljevina Srbija i Gebi, od 18,20 na teren Hale sportova izaćiće igrači Bačke 1901 i Spartaka (2003. godište), kao uvertira za veliko finale koje će biti održano od 19 časova, a koje će snimati kamere RTS-a.

Prošlogodišnji šampion, osvajač prelaznog pehara i čeka na 500.000 dinara je bila ekipa "Kuća zdravlja" koja je u finalu pobedila Šeki enterijere posle penala. Treće mesto i nagradu od 50.000 dinara osvojila je ekipa Sportske kladionice "Korner" koja je u meču odigranom nešto ranije pobedila Vojput.

Kuća Zdravlja i Vojput finalisti 42. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu

Sačuvajte ulaznice i učestvujte u nagradnom izvlačenju

Kao i tokom dosadašnjeg dela turnira ulaznica za celodnevni program iznosi 100 dinara, a u nedelju će biti organizovana tombola za sve posetioce koji će sa svojom ulaznicom konkurisati za neku od nagrada koje je obezbedilo JKP "Stadion". Posetioci bi trebalo da sačuvaju ulaznicu kako bi u slučaju dobitka nagrade mogli da je preuzmu. Izvlačenje će biti obavljeno nakon finalnog meča.

Novogodišnji turnir u malom fudbalu zajednički organizuju JKP "Stadion" i gradski resor za sport. Organizatori NG turnira u malom fudbalu pozivaju građane da dođu u Halu sportova na vreme kako bi se izbegle gužve, ali i kako bi se obezbedile ulaznice na vreme, jer tribine će bez dileme biti krcate, baš kao što je to bilo danas.

Izvor: Subotica.com
Polufinale 42. novogodišnjeg turnira u malom fudbalu Polufinale 42. novogodišnjeg turnira u malom fudbalu Polufinale 42. novogodišnjeg turnira u malom fudbalu Polufinale 42. novogodišnjeg turnira u malom fudbalu Polufinale 42. novogodišnjeg turnira u malom fudbalu Polufinale 42. novogodišnjeg turnira u malom fudbalu Polufinale 42. novogodišnjeg turnira u malom fudbalu Polufinale 42. novogodišnjeg turnira u malom fudbalu
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 3 meseca
Komentara: 13
Pregleda: 7716
Povezane teme

hala sportova

novogodišnji turnir u malom fudbalu

turnir u malom fudbalu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.