Komentara: 0
Pregleda: 1095

"Krug sreće" za decu iz hraniteljskih porodica

14.02.2013. u 18:31h
Izvor: RTV Yueco
U Dečijem pozorištu sinoć su dodeljeni paketići deci iz hraniteljskih porodica, koje je u okviru svojih humanitarnih aktivnosti obezbedila Organizacija mladih lidera i preduzetnika.
"Krug sreće" za decu iz hraniteljskih porodica

JCI Subotica je preko projekta „Krug sreće“ paketićima usrećila 126 mališana uzrasta od 2 do 12 godina. Uz poklone, deca su imala priliku da pogledaju i predstavu „Priča o konju“, koju su za njih izveli glumci Dečijeg pozorišta.

Humanitarni projekat „Krug sreće“, koji već osmu godinu za redom organizuje JCI Subotica ima za cilj da pomogne onima kojim je pomoć najpotrebnija. Ove godine pomoć je upućena deci iz hraniteljskih porodica, koja su i sama učestvovala u projektu.
 
Projekat je stimulisao decu iz hraniteljskih porodica da kroz trud i zalaganje, na kreativan način, putem igre ostvare zajednički cilj i obezbede sebi pomoć. Mališani su izrađivali radove u kreativnoj radionici, koje su uobličili i realizovali u vidu čestitki i kalendara članovi Međunarodne organizacije mladih lidera i preduzetnika. Najveću podršku projektu pružila su društveno odgovorna preduzeća.
 
I u 2013. JCI će nastaviti sa svojim humanitarnim akcijama. Planirano je da u okviru prolećne akcije bude renovirano jedno dečije igralište.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1095
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.