Komentara: 39
Pregleda: 8006

Kriza u FK "Bačka 1901" - Igrači odbili da putuju na utakmicu zbog neisplaćenih zarada

11.11.2013. u 09:41h
Izvor: FK "Bačka 1901"
Posle dva vezana poraza usledio je onaj najteži - onaj koji nema veze sa terenom, a i za njega su se potrudili u našem najstarijem klubu pošto su zbog mesec dana neisplaćenih zarada prvotimci odbili da putuju na gostovanje u Pančevo, pa je improvizovano tako da je otišlo 8 igrača iz kadetskog tima, od kojih se jedan još i povredio. Utakmica je registrovana službenim rezultatom 3:0 za domaće.
Kriza u FK "Bačka 1901" - Igrači odbili da putuju na utakmicu zbog neisplaćenih zarada

Fudbaleri Bačke 1901 priredili su iznenađenje u 13. kolu Srpske lige, grupa Vojvodina. Prvotimci našeg najstarijeg kluba pred gostovanje u Pančevu postavili su ultimatum rukovodstvu Kluba, zahtevajući da im se isplate mesečne zarade za oktobar do 9. novembra ili neće putovati na meč sa Dinamom.

Na novonastalu situaciju brzo su reagovali čelni ljudi u klubu, Sazvan je Upravni odbor i rešeno je da će plate za mesec oktobar biti isplaćene 15. novembra, tačnije sledećeg petka. Igrači to nisu prihvatili i nisu otputovali na utakmicu sa Pančevcima. Da klub ne bi bio kažnjen zbog neprofesionalnosti igrača, Bačka se ipak pojavila na meču u Pančevu, ali  sa samo 8 igrača iz kadetskog tima, od kojih se jedan još i povredio.

Zbog celokupne situacije i svega što se desilo, za utorak je sazvan hitan sastanak Upravnog odbora na kome će se naći rešenje i doneti odluka o igračima i njihovom postupku.

Izvor: FK "Bačka 1901"
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 39
Pregleda: 8006
Povezane teme

fk bačka

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.