Komentara: 10
Pregleda: 10032

Krivične prijave za više teških krađa i proganjanje

12.07.2018. u 16:25h
Izvor: Subotica.com
Krivične prijave za više teških krađa i proganjanje

Subotička policija je rasvetlila krivična dela krađa i teška krađa, te uhapsila V. Ć. (1978) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ova krivična dela. Sumnja se da je u protekla dva meseca iz podruma preduzeća u Subotici, sa oko 130 starih mašina za šivenje, demontirao i otuđio bakarnu žicu, čija se vrednost procenjuje na oko 1.800.000 dinara.

Nakon saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici, osumnjičenom je sudskim rešenjem određen pritvor do 30 dana.


Subotička policija, po nalogu nadležnog tužilaštva, podnela je krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv maloletnika, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa. On se sumnjiči da je iz prostorija Islamske zajednice u Subotici ukrao oko pola miliona dinara.


Krivična prijavu u redovnom postupku podneta je i protiv četrdesetogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo proganjanje. Osumnjičeni se tereti da je oštećenu u više navrata pozivao, vređao, pretio joj, da bi na nju na kraju i fizički nasrnuo.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 9 meseci
Komentara: 10
Pregleda: 10032
Povezane teme

Policijska uprava Subotica

subotička policija

Policija Subotica

teška krađa

hapšenje

krađa

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.