• Pregleda: 3805

Krivična prijava za maloletnike zbog razbojništva

Krivična prijava za maloletnike zbog razbojništva

Subotička policija podnela je krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu protiv tri šesnaestogodišnjaka iz naselja u okolini Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teške krađe.

Maloletnici se terete da su krajem januara ove godine, nakon završene nastave u školi, krenuli ka Glavnoj autobuskoj stanici u Subotici, i u Ulici Braće Radića, presreli oštećenu kojoj su oteli torbu.

Nakon što su se udaljili sa mesta događaja, podelili su predmete iz tašne i razišli se.

Policija je salušala maloletna lica u prisustvu roditelja i advokata, i uz potvrdu oduzela protivpravno prisvojene predmete koji su vraćeni vlasnici.

Izvor: Policijska uprava Subotica

povezane teme

7
sportista Odgovori
Dajte malo krenite sa krivičnim prijavama za punoletnike,puna Subotica je kriminalaca koji su opljačkali preduzeća,meni pet godina debeli vlasnik,biznismen,direktor,predsednik upravnih odbora,politički funkcioner ne uplaćuje doprinose,od kada je postao vlasnik poznate subotičke firme sa 51% akcija,rasprodao je svu imovinu firme sve ispod žita ništa legalno. Kada će biznismeni,tajkuni,kriminalci,pljačkaši krupnog kapitala doći na red.
Cannibal Odgovori
"Dajte malo krenite sa krivičnim prijavama za punoletnike"

Па, за такве ствари полиција поступа по налогу тужилаштва. А тужилаштво не може ништа без оптужнице. А оптужницу неко мора да напише. А она се не пише на коментарима вести.

"meni pet godina debeli vlasnik,biznismen,direktor,predsednik upravnih odbora,politički funkcioner ne uplaćuje doprinose"

А што радите у таквој фирми пет година заредом?
mlad momak Odgovori
nikad prijatelju... prvo ce da robijaju sitni krimosi, sa njima se drzava opravdava... velike ribe cekaju nekog novog Tita da im sudi... ili nekog gladnog smrtnika kome ce da padne mrak na oci i svima ce im redom majku....
ledenjak Odgovori
Ove razbojnike u povoju su siguno dobili na tacni ili je dignuta halabuka zato što su nekog očepili koga nisu smeli Ljudi moji pre neki dan su mi tako opelješili kola da nisam došo sebi ceo dan Kada sam rekao policiji da postoji otisak palca na haubi koji sigurno nije moj lepo mi objasnio da ne izlaze za takve stvari Zato i mislim da su ovi ili ocinkareni ili je nešto drugo u pitanju jer plavce boli patka za nas
Nisu oni ovde da čuvaju nas od lopova već državu od nas da se ne pobunimo i ne napravimo dar mar .
sova Odgovori
Svaka čast opet policiji i neka samo rade svoj posao ovako profesionalno.I ja sam imala pozitivna iskustva u vezi krađe gde sam ja bila oštećena i sve mi je od strane inspektora vraćeno.Samo napred
Mister No Odgovori
Ok policija radi svoj posao,svaka čast ali kad će već početi hapšenja nezajažljivih alavaca koji sišu krv radnicima i bogate se po narodnom receptu,skini radnike sa biroa,drži ih jedno vreme pa ih šutni,one koji nisu došli sa biroa ne ujaviš da ne bi opteretio budžet,od dela para koje bi platio za doprinos isplatiš inspektore koji su ti na platnom spisku,povremeno radnicima na kafenu kašičicu daš deo plate koja kasni,tu i tamo ubaciš koji prekovremeni sat koji naravno ne plaćaš i na kraju kad ti je račun blokiran ostaviš stvar da odstoji a ti otvoriš drugu firmu i nastaviš mirno da dereš kožu ljudima sa leđa i da se bogatiš na ljudskoj muci.Recept je isproban i koristi se u ex Yu republikama uz izmene u zavisnosti od flore i faune kraja.Što bi rekao nekad popularni kuvar Stevo Karapandža koji je kuvao na tv i reklamirao jedan legendarni začin :,,Ali nekih stvari ima,što ne govore se svima,što se samo nekom šapnu ti znaš,dobar tek tj.prijatno."
Vekco Odgovori
I to je to? Nikakva kazna? [*...*]
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.