Komentara: 6
Pregleda: 17996

Krivična prijava protiv šest maloletnika zbog više teških krađa

01.11.2016. u 10:34h
Izvor: Subotica.com
Krivična prijava protiv šest maloletnika zbog više teških krađa

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici identifikovali su grupu od šest maloletnih Subotičana, za koje postoji osnov sumnje da su na širem području grada, izvršili više krivičnih dela teška krađa, krađa i krivično delo neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.

Ubrzo nakon prijave, da je kineskim državljanima oteta ručna torba, u naselju Palić, nedaleko od mesta događaja, zatečena su tri maloletnika i kod njih je pronađena torba, koja je vraćena vlasnicima.

Daljim radom, policija je rasvetlila i krivična dela izvršena, u prethodnom periodu. Postoji osnov sumnje da je ova grupa maloletnika, od građana na ulici otimala torbe, izvršila dve krađe iz prodavnice i krađu bicikla.

Takođe, oni se terete da su otuđili automobil, kao i da su pokušali da provale u trafiku i pet vozila.

Protiv osumnjičenih će biti podneta krivična prijava Višem javnom tužilaštvu u Subotici, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ova krivična dela.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 5 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 17996
Povezane teme

teška krađa

krađa automobila

razbojništvo

krađa

krađa bicikala

krivična prijava

maloletnici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.