Komentara: 0
Pregleda: 1656

Kreće karavan bezbedne vožnje

12.04.2010. u 17:39h
Izvor: RTV
Kreće karavan bezbedne vožnje

Karavan bezbedne vožnje, nazvan "Road Show Vojvodina", koji će za tri nedelje proći kroz devet gradova u pokrajini kreće danas.

Kako su najavili su organizatori, građani će moći u kontrolisanim uslovima, uz pomoć simulatora, da isprobaju opasnu vožnju i testiraju svoje vozačke sposobnosti.

Karavan, koji zajednički organizuju poznata osiguravajuća kuća DDOR Novi Sad i Nacionalna vozačka akademija (NAVAK), poći će od Zrenjanina, a nastaviti prolaskom kroz Kikindu, Inđiju, Pančevo, Suboticu, Sombor, Novi Sad, Vršac i Rumu.

Akcija će se sprovoditi na centralnim gradskim trgovima, od 12 do 17 sati, a najuspešniji vozači će od DDOR-a dobiti vredne nagrade, uključujući i prave vožnje na pisti Centra bezbedne vožnje NAVAK kraj Pećinaca.

Cilj poduhvata je povećanja nivoa bezbednosti saobraćaja u Srbiji, u koji će DDOR uložiti više od 15 miliona evra, što je najveća nedržavna investicija u te vrste ikada.

Izvor: RTV
Postavljeno pre 14 godina i 2 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 1656
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.