Komentara: 0
Pregleda: 1000

Kreativna radionica "Svet dizajna" u Savremenoj galeriji

23.08.2021. u 11:37h
Izvor: Subotica.com
U okviru pratećeg programa izložbe "Deconstructed textures", kreativna radionica na temu "Svet dizajna" održaće se u četvrtak, 26. avgusta, u Savremenoj galeriji Subotica, od 17 do 18.30 časova. Radionica je namenjena svim uzrastima starijim od 10 godina, a kako je broj učesnika ograničen, potrebna je prijava.
Kreativna radionica "Svet dizajna" u Savremenoj galeriji

Učesnici kreativne radionice biće u prilici da se upoznaju sa svetom dizajna i koriste razne materijale pri svojim kreacijama. Radionicu će voditi Jasmina Jovančić Vidaković, muzejska edukatorka i Akoš Bala, dizajner i autor izložbe "Deconstructed textures".

Učešće u radionici je besplatno, a odvijaće se na srpskom i mađarskom jeziku. Kako je broj učesnika ograničen na 10, zainteresovani treba da se prijave na mejl adresu pedagog.sgsu@gmail.com, najkasnije do srede, 25. avgusta, do 18 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1000

Povezana vest

Povezane teme

kreativna radionica

radionica

savremena galerija subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.