Komentara: 0
Pregleda: 1066

Kraj jesenje akcije sakupljanja kabastog otpada, kontejneri u Malom Bajmoku i Zorci

04.12.2022. u 16:45h
Izvor: Subotica.com
Tradicionalna jesenja akcija odvoženja čvrstog i kabastog otpada iz domaćinstava završava se naredne nedelje kada će kontejneri biti postavljeni u mesnim zajednicama Mali Bajmok i Zorka.
Kraj jesenje akcije sakupljanja kabastog otpada, kontejneri u Malom Bajmoku i Zorci

U ponedeljak i utorak kontejneri za kabasti otpad biće postavljeni u Malom Bajmoku i to na uglu Sivačkog puta i Braće Milašina, na uglu Ivana Sarića i Durmitorske, na uglu ulica Albe Franciškovića i Batinske, između ulica Radoja Vujoševića i Kisačke, na uglu Baranjske i Fočanske, na uglu Somborskog puta i Batinske, kao i u Crvenom selu i to na uglu Tavankutskog i Somborskog puta.

Poslednja dva dana jesenje akcije, u sredu i četvrtak, kontejneri za odlaganje kabastog otpada biće postavljeni u MZ "Zorka", odnosno na uglu Zorkine i Erdutske, na uglu Batajničke i Balzakove, na uglu Petra Popovića Age i Alekse Kokića, na uglu Proleterskih brigada i Somborske, na uglu Proleterskih brigada i Zorkine, na uglu Proleterskih brigada i Ulice dr Ferenc Bodrogvarija, kao i na uglu Jokai Mora i Kristofera Kolumba.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1066
Povezane teme

akcija čišćenja subotice

jkp čistoća i zelenilo

sakupljanje kabastog otpada

kabasti otpad

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.