Komentara: 0
Pregleda: 1860

Košarkašice Spartaka poražene od Crvene zvezde (84:54)

30.03.2014. u 12:56h
Izvor: Subotica.com
Košarkašice Spartaka u 24. kolu Prve lige Srbije gostovale su u Beogradu ekipi Crvene zvezde i ubedljivo su poražene sa 30 koševa razlike. Ovo je 17. poraz Spartaka u tekućoj sezoni i ponovo se nalaze u vrlo opasnoj zoni koja vodi u niži rang.
Košarkašice Spartaka poražene od Crvene zvezde (84:54)

Do kraja ligaškog dela ostalo je da se odigraju još dva kola, a ŽKK "Spartak" se nalazi u grupi koja konkuriše za plejaut, odnosno ispadanje u niži rang takmičenja.

U sinoćnjem meču nije bilo realno očekivati pobedu nad drugoplasiranom Crvenom zvezdom, koja je i u Subotici pobedila, tada sa 21 poen razlike, ali 30 razlike kada se igraju mečevi za opstanak je neprihvatljivo, pa čak i da dolazi od Crvene zvezde, pogotovо uzimajući u obzir da je Zvezda ovaj meč odigrala bez Aleksandre Crvendakić, a veću minutažu su dobile igračice iz drugog plana.

Kod Spartaka po običaju najefikasnija je bila Adrijana Knežević sa 21 poenom (5 skokova, 6 asistencija), dok je Veselinović ubacila 12.

Crvena zvezda - Spartak 84:54 (20:11, 19:11, 24:10, 21:22).

U sledećem kolu Spartak je domaćin trećeplasiranom Partizanu, od kojeg su takođe poraženi u prvom delu sezone, ali tada sa manjom jednocifrenom razlikom, pa će košarkašice Spartaka morati da pruže značajno bolju igru ako žele da izbegnu neizvesnu završnicu prvenstva i eventualni odlazak u plejaut.

Košarkašice Spartaka poražene od Crvene zvezde (84:54)

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1860
Povezane teme

ženski košarkaški klub spartak

žkk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.