Komentara: 0
Pregleda: 1285

Košarkašice Spartaka "bruse" formu za novu sezonu

18.08.2021. u 16:55h
Izvor: RTV Yueco
Košarkašice Spartaka već deset dana „bruse“ formu za novu sezonu u Drugoj ligi Srbije, čiji start je predviđen za početak oktobra. Pod budnim okom trenera Dušana Perovića, mlade "golubice" svakodnevno treniraju u Dudovoj šumi i Hali sportova, a uskoro će početi i sa odigravanjem prijateljskih utakmica.
Košarkašice Spartaka "bruse" formu za novu sezonu
Foto: Arhiva

Atmosfera u ekipi košarkašica „Spartaka“ na zavidnom je nivou, a sve devojke jedva čekaju da privedu kraju bazične pripreme i da započnu sa igranjem kontrolnih mečeva, koji će im pomoći da uigraju tim za ni malo lake takmičarske obaveze, u kojima imaju najviše ambicije.

Od „starosedelaca“ u novoj prvenstvenoj sezoni boje ŽKK “Spartak“ i dalje će braniti iskusna Dara Kovačević, Isidora Savković, Dajana Pavlović, Marija Cvijović i Nikolina Vitomir, a postoji mogućnost da u ekipi ostane i prošlogodišnje pojačanje Natalija Spajić.

U odnosu na prošlu sezonu tabor košarkašica Spartaka pojačalo je i nekoliko mladih, izuzetno perspektivnih, igračica, koje su u redove subotičkog drugoligaša došle sa željom da se dokažu i da još više napreduju u svojoj sportskoj karijeri.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 2 godine i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1285
Povezane teme

ženski košarkaški klub spartak

ženska košarka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.