Komentara: 2
Pregleda: 3448

Košarkaši Spartaka u nedelju protiv Jagodine u Subotici

30.09.2015. u 10:45h
Izvor: RTV Yueco
Košarkaši Spartaka privode kraju pripreme za novu sezonu u okviru Prve lige koja počinje u nedelju. Trener ekipe Predrag Borilović zadovoljan je kako je ekipa odradila pripremni deo, a po njegovim rečima nova uprava Kluba uradila je sve kako bi se ekipa što bolje pripremila za nove sportske obaveze.
Košarkaši Spartaka u nedelju protiv Jagodine u Subotici

Na Izbornoj skupštini održanoj krajem avgusta, za Sportskog direktora izabran je Jovo Sirovina, nekadašnji košarkaš Spartaka, dok će ekipu u novoj sezoni iz ugla struke pored prvog trenera Borilovića svojim znanjem i iskustvom pomagati njegovi saradnici Slobodan Ljubotina i Slobodan Lukić.

KK "Spartak" takmičiće se drugu sezonu za redom u Prvoj ligi, a trener plavo-belih iz Subotice istakao je da ekipa u nju ulazi sa novim ambicijama, sa novim očekivanjima i da nova ekipa treba da se dokaže na terenu.

- "Mnogo toga se tokom leta dešavalo, na našu sreću na bolje, došli su neki novi igrači i uspeli smo da vratimo nazad neke naše prijašnje igrače, poreklom iz Subotice, a koji su igrali u inostranstvu, što nam imponuje. Došli su nam i neki igrači iz novosadske Vojvodine, učesnika Super lige i sada smo napravili kostur ekipe, imamo kompletiran sastav i spremni smo za novu sezonu i da ostvarimo što bolji plasman." - izjavio je Borilović

Košarkaško prvenstvo u Prvoj ligi počinje u nedelju, a Spartak će svoj prvi meč odigrati na domaćem terenu protiv Jagodine, starlog znalca iz Druge lige Srbije.

- "Naš tradicionalni protivnik, evo već drugu godinu za redom sastajemo se u prvom kolu, protivnik sa kojim smo se do pre godine borili da uđemo u ovaj rang u kojem se sada takmičimo. Očekujem dobru i bespoštednu utakmicu jer je u pitanju jedna mlada i poletna ekipa, imaju veliki broj kadetskih i juniorskih reprezentativaca, ali daćemo sve od sebe da obradujemo našu publiku i zabeležimo pobedu an otvaranju sezone" - istakao je Borilović i pozvao publiku da dođe u što većem broju (nedelja, 19 časova) i podrže novu ekipu.

KK "Spartak" je prethodnu sezonu završio na 10. poziciji sa 7 pobeda i 15 poraza.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 8 godina i 6 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3448

Povezane vesti

Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarka

predrag borilović

košarkaška prva liga srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.