Komentara: 13
Pregleda: 3737

Košarkaši Spartaka sutra protiv Vojvodine za ulazak u Prvu ligu

15.04.2014. u 11:01h
Izvor: Subotica.com
Do kraja takmičenja u Drugoj ligi Srbije ostala su još dva kola, a Spartaku je potrebna još jedna pobeda da i matematički dođe do neophodnih bodva i u najgorem slučaju kao drugoplasirana ekipa napreduje u viši rang - Prvu ligu Srbije. Meč protiv Vojvodine igra se sutra (sreda) od 19:30 u Hali sportova, a ulaz je besplatan.
Košarkaši Spartaka sutra protiv Vojvodine za ulazak u Prvu ligu

KK "Spartak" ove sezone ima odličnu priliku da postane član Prve lige pošto ga od toga deli joj samo jedna pobeda, možda baš protiv Vojvodine u meču koji se igra sutra (sreda) od 19:30 u subotičkoj hali sportova.

Plasman u viši rang (1. MLS) ostvaruju dva najbolje plasirana kluba nakon redovnog takmičenja u grupi, a to su za sada Jagodina i Spartak, ali u korak ih prati Kolubara koja se nada da će se jedna od ove dve ekipe "okliznuti" i propustiti idealnu situaciju za ulazak u Prvu ligu.

Košarkaši Spartaka odigrali su odličnu sezonu, zabležili su 17 pobeda i 7 poraza i imaju jedan bod manje od prvoplasirane Jagodine, a bod više od trećeplasirane Kolubare.

U 25. kolu, koje počinje sa 4 utakmice Druge lige, u Subotici Spartak dočekuje petoplasiranu Vojvodinu i ukoliko ostvari pobedu to će značiti da ima dovoljan broj bodova koji osiguravaju Prvu ligu i naredni meč neće imati rezultatski značaj. Postoje razne kombinacije kojima Spartak iako je trenutno drugi može da završi i kao prvi, ali i treći, međutim najbitnije je da je njihova sudbina isključivo u njihovim rukama i sve isključivo zavisi od njih samih.

Iz KK "Spartak" pozivaju sve ljubitelje košarke da podrže momke u vrlo važnoj utakmici, a oni će sigurno vratiti borbenošću i kvalitetnom košarkom. Sutrašnja utakmica je prilika da se Spartak vrati na put stare slave i da se u Subotici zaigra još kvalitetnija košarka.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 4 dana
Komentara: 13
Pregleda: 3737

Povezana vest

Povezane teme

hala sportova

košarkaški klub spartak

košarka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.