Komentara: 10
Pregleda: 3543

Košarkaši Spartaka poraženi u Aleksincu od Napretka (93:85)

13.04.2014. u 10:18h
Izvor: Subotica.com
U meču 24. kola Druge lige Srbije košarkaši Spartaka poraženi su sinoć na gostovanju od Napretka sa 93:85 i time u neku ruku poništili odličnu igru i rezultat ostvaren u prethodnom kolu. Ovo je Spartakov sedmi poraz uz petnaest pobeda, na samo dva kola do kraja. U narednom kolu u Suboticu dolazi ekipa Vojvodine.
Košarkaši Spartaka poraženi u Aleksincu od Napretka (93:85)

Posle vrlo važne utakmice u kojoj su na domaćem terenu pobedili Jagodinu i time se izjednačili na prvom mestu, usledeo je put u Aleksinac i pomalo iznenađujući poraz ekipe Napretka.

Meč je, kada se sve svede, odlučila slabija igra u drugoj četvrtini kada su izabranici trenera Borilovića primili 20, a postigli samo 8 poena, pa je u nastavku pokušaj sustizanja, iako uz efekasniju igru, bio neuspešan. Statistički gledano domaći igrači su bolje skakali, imali su ukupno 32 skoka, dok je Spartak u tom segmentu stao na 24.

U ekipi Spartaka ponovo je poenterski dominirao Milisavljević sa 33 postignuta poena, dok su naredna dvojica, Vukolić i Sokolović, zajedno postigli manje od Milisavljevića. Kod ekipe Napretka svi starteri su ujedno bili i nosioci igre pa su tako zajedno postigli 66 poena od 93 koliko je Napredak ubacio do kraja meča. Najefikasniji u domać ekipi je bio Raičević sa 22, zatim SIkman sa 17 i Mojsilović sa 14, uz to domaća ekipa rotirala je samo 8 igrača u polju.

Napredak Maksi Co - Spartak 93:85 (24:33, 20:8, 18:19, 31:25)

Spartak je prenoćio na 1. mestu Druge lige Srbije, ali direktni konkurent tek u ponedeljak igra svoj meč i imaće priliku da nadoknadi ono što je izgubio prošle nedelje u Subotici. U narednom kolu Spartak dočekuje ekipu Vojvodine.

Plasman u viši rang (1. MLS) ostvaruju dva najbolje plasirana kluba nakon redovnog takmičenja u grupi, a to su za sada Jagodina i Spartak, ali u korak ih prate Kolubara i Proleter.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 1 nedelju
Komentara: 10
Pregleda: 3543
Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.