Komentara: 1
Pregleda: 3149
Foto

Košarkaši Spartaka oslabljeni dočekuju Borac

28.04.2017. u 14:43h
Izvor: Subotica.com
Nakon dva poraza pred košarkašima Spartaka je prilika da ostvare prvu pobedu u duelu protiv Borca u subotu, na domaćem terenu. Kadrovskim problemima dodata je povreda Hristova koji je završio sezonu.
Košarkaši Spartaka oslabljeni dočekuju Borac

U najavi 3. kola Košarkaške Superlige Srbije govorili su šef struke Aleksandar jončevski i kapiten Miloš Nikolić. Posle gostovanja u Beogradu protiv poznatog rivala, ove subote u naš grad dolazi Borac iz Čačka, još jedan dobro poznat rival, sa kojim Spartak ima bolji bilans.

Svoja očekivanja pred ovaj duel izneo je kapiten Nikolić.

- Dobro poznajemo ekipu Borca, poslednji susret koji smo odirgali kući smo ih dobili, međutim oni sad dolaze u mnogo boljoj formi, tesno su izgubili meč od Megaleksa, dugogodišnjeg ABA-ligaša. I  oni i mi pretrpeli smo male promene u timu, ali to ne mora ništa da znači. Znamo recept kako da ih dobijemo, borićemo se da ostvarimo pobedu i da upišemo prvenac u Superligi. - rekao je Nikolić

Košarkaši Spartaka oslabljeni dočekuju Borac

Makedonski stručnjak je nepune dve sedmice na kormilu Spartaka i imao je prilike da se upozna sa igračima, sa njihovim kvalitetima, kao i da delomično nametne svoj sistem rada. Dva nova igrača koja su došla, dva koja su otišla, kao i jedan koji se povredio sve su to okolnosti na koje svi treba da se prilagode, a Superliga teče, neće biti puno prilika za dokazivanje, pogotovo pred domaćom publikom.

- Ako izuzmemo poraz od Megaleksa posle produžetaka ekipa Borca je u izuzetnoj seriji od preko 10 pobeda, tako da znamo da se radi o dobroj ekipi, sigurno će doći ovde da pobedi, ali u našem poslednjem odmeravanju snaga baš ovde u Subotici pobedili smo, a sigurno je da to želimo da ponovimo. U ovih desetak dana vidim mali napredak kod igrača, potrudićemo se da to iz dana u dan izgleda što bolje, a verujem da već sutra možemo da upišemo prvu pobedu u Superligi - rekao je Jončevski

Košarkaši Spartaka oslabljeni dočekuju Borac

Početkom sedmice saznali smo da su iz tima odstranjeni Ljubenković i Andrejević, kako je rečeno zbog nepoštovanja klupskog pravilnika, a pred duel sa Dinamikom povredio se i Hristov koji je zbog slomljenog prsta leve šake završio sezonu.

Meč između Spartaka i Borca igra se u subotu od 17 časova, a karte za ovaj meč iznosiće 200 dinara za odrasle, za decu od 7-14 godina 100 dinara, dok je za mlađe od 7 godina ulaz besplatan. Kapiten i šef struke pozvali su publiku da im bude podrška na ovom meču i pomognu u ostvarivanju prve pobede u Superligi.

Izvor: Subotica.com
Najava 3. kola Košarkaške Superlige Srbije, meča Spartaka i Borca Najava 3. kola Košarkaške Superlige Srbije, meča Spartaka i Borca Najava 3. kola Košarkaške Superlige Srbije, meča Spartaka i Borca Najava 3. kola Košarkaške Superlige Srbije, meča Spartaka i Borca Najava 3. kola Košarkaške Superlige Srbije, meča Spartaka i Borca Najava 3. kola Košarkaške Superlige Srbije, meča Spartaka i Borca
Postavljeno pre 6 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3149

Povezana vest

Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarka

aleksandar jončevski

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.