Komentara: 1
Pregleda: 2148

Košarka: Turnir veterana i veteranki, 24. po redu, od petka do nedelje

08.06.2023. u 11:00h
Izvor: RTV Yueco
Od 9. do 11. juna u Subotici se održava XXIV turnir u košarci za veteranke i veterane. Tokom tri dana još jednom će se okupiti brojne ekipe iz regiona ali i okolnih evropskh država. Ove godine učestvuju 24 muške i 6 ženskih ekipa.
Košarka: Turnir veterana i veteranki, 24. po redu, od petka do nedelje

Naredne godine obeležiće se četvrt veka održavanja ovog sjajnog dešavanja koji pored društvenog i sportsko-rekreativnog elementa ima turistički značaj. Do tada organizatori će dati sve od sebe da još jednom omoguće gostima da se vrate svojim kućama sa najpozitivnijim uspomenama.

Takmičarski program počinje u petak u 10 i traje do 19 časova, a održava se u Hali sportova, dok će mečevi u fiskulturnoj sali Osnovne škole "Majšanski put" startovati od 13 časova. Spoj druženja, zabave i evociranja uspomene i ove godine biće u fokusu veterana i veteranki.

Košarka: Turnir veterana i veteranki, 24. po redu, od petka do nedeljeNa turniru će učestvovati 24 muške i šest ženskih ekipa iz država nekadašnje zajedničke republike kao što su Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Makedonija, Slovenija, ali i našeg severnog suseda Mađarske. Ekipe su podeljene u starosne kategorije: veteranke 40+, 45+ odnosno veterani 35+, 45+, 50+ i 55+. Za dva dana odigraće se 40 utakmica.

Ulaz za sve je besplatan.

Košarka: Turnir veterana i veteranki, 24. po redu, od petka do nedelje

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 meseci i 1 nedelju
Komentara: 1
Pregleda: 2148
Povezane teme

međunarodni turnir košarkaških veterana

košarkaški veterani

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.