Komentara: 3
Pregleda: 3065

Košarka: Turnir veterana i veteranki, 21. po redu, počinje u petak

06.06.2018. u 11:12h > 08.06.2018. u 13:13h
Izvor: Subotica.com
U Subotici će se od 8. do 10. juna odigrati tradicionalni međunarodni turnir košarkaških veterana i veteranki. Nekadašnji profesionalni igrači i zaljubljenici u košarku iz celog regiona sastaće se po 21. put u našem gradu, što će biti nova prilika za nezaboravno druženje i evociranje uspomena.
Košarka: Turnir veterana i veteranki, 21. po redu, počinje u petak

Učešće je najavilo 25 ekipa iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Mađarske... podeljenih u mušku i žensku konkurenciju. Timovi će biti podeljeni i po starosnim kategorijama i to: veteranke 35+ i 45+, a veterani 40+, 45+i 50+. Ove godine turnir će okupiti 240 veterana i veteranki.

Od muških ekipa tu su: Kočevski medvjedi (Kočevje, SLO), AST (Beograd), Advokati (Zagreb), Drendagio (Opatija), Jadran (Trst), Zagreb plus (Zagreb), VKK (Mostar), VKK Veleučilište (Velika Gorica), KK Centar LUG (Samobor), VKD Štajerska (Maribor), Tuzla, Tigrasti komarci (Subotica), Igokea (Banja Luka), Old Hungarian Eagles (Budimpešta), Meraklije (Niš), Golubovi (Subotica).

Košarka: Turnir veterana i veteranki, 21. po redu, počinje u petak

Dame će ove godine imati 8 ekipa, a one su: Nikad dosta (Zagreb), Šizike (Beograd), Legice (Osijek), Fireball Hungary (Budimpešta), Litijske koke (Litija), Rožice (Rijeka), Kornjače (Subotica), Fapumak (Budimpešta).

Za najbolje su obezbeđene vredne nagrade, a pored druženja na košarkaškom terenu učesnike očekuje i bogat prateći program. Pesmica bez koje se ne završava nijedan turnir je legendardna "U svetu postoji jedno carstvo, u njemu cariju drugarstvo" neće izostati. Prošle godine učesnici su zagrljeni, na rastanku, zapevali stari hit Novih fosila "Kako je dobro videti te opet"

Košarka: Turnir veterana i veteranki, 21. po redu, počinje u petak

Utakmice će se kao i ranijih godina igrati pod obručima sportskih sala OŠ "Majšanski put" i "Sečenji Ištvan", u petak od 14 do 20 časova, odnosno u subotu od 10 do 18 časova u dve škole.

U subotu u OŠ "Majšanski put" će  biti oigrani mečevi za konačan plasman.

Ulaz na sve mečeve je besplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 10 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 3065
Povezane teme

košarka

međunarodni turnir košarkaških veterana

košarkaški veterani

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.