Komentara: 1
Pregleda: 1067

Košarka: Spartak večeras u Novom Sadu protiv Vojvodine u 8 . kolu ABA-2 lige

29.01.2024. u 13:31h
Izvor: Subotica.com
Osmo kolo u četvrtom "balonu" otvaraju Borac i Zlatibor od 15 časova, odmah zatim pod obručima će se naći Spartak i Vojvodina, a taj prenos možete da pratite na Arena Sport 2.
Košarka: Spartak večeras u Novom Sadu protiv Vojvodine u 8 . kolu ABA-2 lige

Od 29.  januara do 4. februara igra se četvrti turnir ABA-2 lige, koji će ovom prilikom biti odigran u Novom Sadu. Spartak će u 5 dana odigrati tri meča, počevši od večeras u 18 časova kada će izaći na teren protiv domaćina turnira i aktuelnog šampiona Prve lige Srbije, novosadske Vojvodine, zatim u sredu protiv Skopja, odnosno u petak protiv Zlatibora.

Svi susreti će biti prenošeni na TV Arena sport i to po sledećem rasporedu: Spartak - Vojvodina večeras od 18 časova (AS2), zatim Skopje - Spartak u sredu od 18 časova (AS4) i Spartak - Zlatibor u petak od 21 čas (AS5).

"Golubovi" su u dosadašnjem telu takmičenja u Regionalnoj ligi imali bilans od 6 pobeda i poraz, drže drugu poziciju odmah ispod Zlatibora.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 meseca i 3 dana
Komentara: 1
Pregleda: 1067
Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarkaški klub spartak office shoes

aba-2 liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.