Komentara: 3
Pregleda: 1559

Košarka: Spartak večeras protiv Partizana u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća.

15.02.2023. u 10:00h
Izvor: Subotica.com
Košarka: Spartak večeras protiv Partizana u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća.

Subotičani već na prvoj prepreci, voljom žreba, naleteli su na jednog od favorita takmičenja, beogradski Partizan. Iako se ove dve ekipe dugo nisu susretale na ovako visokom nivou, poslednji susret je u sezoni 2017/18 u okviru Superlige, a pre toga pre skoro 20 godina, odnosno 2004. godine, Spartak će pokušati da bude jedno od iznenađenja ovogdišnje "Žućkove levice".

Partizanu se ne preti, prema takvoj instituciji treba pristupiti sa prigodnim poštovanjem, što ne sumnjamo da će Lukajić i ekipa maksimalno iskoristiti kao motivacioni momenat, priliku da se ispiše istorija. Pritiska nema, želja je nesumnjiva, posle večerašnjih 40 minuta Subotičani će ili slaviit do duboko u noć, ili u najgorem slučaju ponosno, bez griže savesti, jako stisnuti ruku rivalu i čestitati prolaz u nastavak takmičenja. Preduslov je da "golubovi" daju svoj maksimum, posle toga nema zamerke!

Duel između Spartaka i Partizana, prvi u okviru četvrtfinala, igra se večeras od 18 časova, dok se od 21 čas sastaju Mega i Vojvodina. Već u petak igraju Crvena zvezda i Borac (18h), odnosno FMP i Metalac (21h). Prenos možete da pratite na ArenaSport 1.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 2 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 1559

Povezana vest

Povezane teme

košarkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.