Komentara: 1
Pregleda: 1837

Košarka: Spartak večeras dočekuje Džokera iz Sombora

29.11.2023. u 09:36h
Izvor: Subotica.com
U 11. kolu KLS Spartak će večeras biti domaćin somborskom Džokeru (Joker). Subotičani su u dobrom ritmu, odlično ide u Regionalnoj ligi, a rezultati u nacionalnom prvenstvu sve su bolji. Susret u Hali sportova igra se od 19 časova.
Košarka: Spartak večeras dočekuje Džokera iz Sombora

U najavi susreta, koji će se posle dužeg vremena odigrati pred subotičkom publikom, za medije su govorili kapiten Filip Barna i šef struke Vladimir Jovanović. Oba sagovornika istakli su da nema mnogo nepoznanica između ova dva tima, ali i da je jasno da Spartak želi bodove iz ovog duela.

- Posle dve-tri nedelje vraćamo se u našu trenažnu i takmičarsku halu. Iskoristili smo ovih nekoliko dana da unapredimo našu igru, da poradimo na greškama koje smo uočili, tako da su nam sada sve misli usmerene na meč sa Džokerom - rekao je Barna. - Pred nama je ekipa sa kvalitetnim igračima, ali uvek razmišljamo tako da smo mi ti koji se pitaju i želimo da posle njih nastavimo ovaj niz dobrih rezultata.

Košarka: Spartak večeras dočekuje Džokera iz SomboraU redovima Džokera ima nekoliko igrača koji su do nedavno nosili dres "golubova", a takođe od nedavno ih vodi i Željko Lukaić kojeg Subotica pamti po vrlo lepim danima za klub u vidu rezultata za ponos. U Spartaka smatraju da je to činjenica koja poziva na oprez

- Baš ti momci koji su nam do nedavno bili saigrači očekujem da će upravo u u Subotici dati taj energetski momenat više, ući u meč sa više motivacije i na to moramo biti spremni - dodao je Barna.

Jovanović se kratko osvrnuo na šest mečeva koje su odigrali na gostujućem terenu, naglasivši da je zadovoljan rezultatima (5 pobeda i poraz) ali ne i igrom u pojedinim segmentima meča.

Košarka: Spartak večeras dočekuje Džokera iz Sombora

- Ovaj period putovanja onemogućio nas je da se još bolje upoznamo kroz redovne treninge i drugu pripremu, ti treninzi su nam više služili kao prilika za oporavak, lagano trčkaranje i priprema za naredni duel, ali evo konačno smo kući, igramo dva meča pred svojom publikom i iskoristićemo da se bolje uigramo i ispravimo uočene greške - objašnjava šef struke Spartaka. - Pred nama su tri fronta, a to su Košarkaška liga Srbije, ABA-2 liga i onaj nama najvažniji da se uigramo kao ekipa i da profunkcionišemo onako kako ja želim.

Meč Spartaka i Džokera igra se večeras (sreda) od 19 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 meseci i 3 dana
Komentara: 1
Pregleda: 1837
Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarkaški klub spartak office shoes

košarkaška liga srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.