Komentara: 6
Pregleda: 2024

Košarka: Spartak nanizao jedanaesti poraz posle gostovanja u Novom Pazaru

11.02.2019. u 15:55h
Izvor: Subotica.com
Košarkaši Spartaka iza sebe imaju još jedno loše izdanje, neslavnu partiju protiv objektivno dosta jačeg protivnika. Rasterećenost i nepostojanje imperativa pobede Subotičani nisu uspeli da iskoriste makar da ostave bolji utisak.
Košarka: Spartak nanizao jedanaesti poraz posle gostovanja u Novom Pazaru

Ni 20. kolo nije donelo promene u neslavnom nizu za ekipu Spartaka. Subotičani ove sezone imaju samo četiri pobede i ozbiljan su kandidat za ispadanje iz prvoligaškog društva. U poslednja tri meseca skoro pa nema ekipe koja nije "razbila" Spartak sa barem 20 poena razlike. Sinoć je Novi Pazar ubacio "golubovima" čak 103 poena, za konačnu pobedu i razliku od +30.

Novi Pazar je slavio rezultatom 103:73, po četvrtinama 26-11, 33-16, 24-21, 20-25. Tim sa severa Bačke u poenterskom segmentu predvodili su Barna (19) i Igrutinović (18), po deset poena ubacili su Bakumanja (8sk) i Lučić, dok su ostali bili daleko manje zapaženi. Trener  Subotičana imao je na raspolaganju svih dvanaest igrača, a svima je i dao priliku da zabeleže minute. Kod domaće ekipe mnogo raspoloženih igrača, praktično duža klupa koja je držala tempo i kontrolisala meč od prvog minuta.

Prvoligaško takmičenje nastavlja se sledeći utorak (19. februara) s obzirom da se za vikend igra Kup Radivoja Koraća. Uslovno rečeno, Subotičani mogu da se raduju narednom Spartakovom duelu s obzirom da u naš grad dolazi jedina ekipa koja je po plasmanu, ali i igrama, gora od naše subotičke. Izgube li "golubovi" i od Beovuka sleduje ih poslednje mesto na tabeli i izuzetno teška borba u preostalih 5 kola.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 2 meseca
Komentara: 6
Pregleda: 2024
Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarka

košarkaška prva liga srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.