Komentara: 0
Pregleda: 1334

Košarka: Spartak dočekuje Tamiš u subotu

02.11.2017. u 13:48h
Izvor: Subotica.com
Meč 4. kola Prve lige Srbije (KLS) u Subotici igraće Spartak i Tamiš. Ekipa iz Pančeva posle dva vezana poraza na gostovanje ne dolazi u najboljem raspoloženju, a Spartak bi to mogao da iskoristi za četvrti uzastopni trijumf.
Košarka: Spartak dočekuje Tamiš u subotu

Subotičani u ovaj meč ulaze sa puno samopouzdanja, sa maksimalnim učinkom u prva tri kola. Sa druge strane Tamiš je na startu sezone pobedio Radnički, a onda upisao dva poraza, od Dinamika i Metalca.

U najavi meča protiv Tamiša govorili su šef struke Nenad Čanak i prvotimac Dejan Pejić.

- Očekuje nas utakmica protiv ekipe koja je stabilan prvoligaš zadnjih par godina, igrali su Superligu pre dve godine, tako da ne smemo ih potceniti, ili bilo šta slično tome. Treniramo dobro, idemo na pobedu, kao i svaku utakmicu, pogotovo što igramo pred našom publikom. - rekao je Pejić

Šef struke Spartaka zadovoljan je kako ekipa trenira i očekuje da se protiv Tamiša prikaže u najboljem svetlu, bez obzira što u goste dolazi jedna iskusna i dobro uigrana ekipa.

- Očekuje nas utakmica gde imamo šansu da potvrdimo ovo što smo uradili u prva tri kola, ili u slučaju koji ne priželjkujemo,d a to poništimo. Ekipa trenira dobro, mislim da smo u stanju da damo svoj maksimum na terenu i mislim da ako budemo igrali kako treniramo biću zadovoljan bez obzira na ishod utakmice - rekao je Čanak - Tamiš je iskusna ekipa, disciplinovana, sedam godina imaju istog trenera, imaju svoj sistem, očekujem dosta nadmudrivanja u taktičkom smislu, ali bez obzira na sve mi ćemo dati sve da obradujemo našu publiku.

Ni na ovom meču neće biti Lakete, a listi lakše povređenih pridružili su se Mišćević i Kojović, od kojih ovaj drugi još ima šanse da zaigra protiv Tamiša.

Meč između Spartaka i Tamiša igra se u subotu od 19,30 časova, a domaćin susreta je Hala sportova. Košarkaši Spartaka pozvali su publiku da dođe u što većem broju i pomogne im da dođu do nove pobede. Svojim igrama mlada ekipa Nenada Čanka je to svakako zaslužila, očekuje se reakcija Subotičana.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1334
Povezane teme

nenad čanak

košarkaška prva liga srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.