Komentara: 1
Pregleda: 1988
Foto

Košarka: Kadeti Spartaka sigurni na startu sezone, savladan Konstantin (81:64)

24.10.2021. u 11:44h
Izvor: Subotica.com
Košarka: Kadeti Spartaka sigurni na startu sezone, savladan Konstantin (81:64)

Kadetska selekcija Spartaka (2005. godište i mlađi) u subotu je imala svoj debi u Košarkaškoj ligi Srbije, koji je bio uspešan. Deca iz Spartakove škole košarke imala su i iskoristila priliku da u Hali sportova, pred brojnom publikom, demonstriraju svoje umeće i ono što su savladali u svom dosadašnjem košarkaškom obrazovanju.

Kadeti Spartaka su kontrolisali meč u najvećem delu susreta, pogotovo je to bilo izraženo u trećoj četvrtini kada su čvrstom odbranom i efikasnim napadom slomili protivnika i mirno priveli meč kraju.

Košarka: Kadeti Spartaka sigurni na startu sezone, savladan Konstantin (81:64)

Spartak Ofice shoes - Konstantin (Niš) 81:64
(24:15, 16:20, 24:18, 17:11)

Kao što je i podvukao u najavi sezone, šef struke Spartaka, Blagoja Ivić, je još jednom ponovio da je kao i svaki početak sezone mnogo nepoznanica oko igre suparnika, da se izdvajaju nekoliko timova, ali da se sa većinom tek treba upoznati.

Košarka: Kadeti Spartaka sigurni na startu sezone, savladan Konstantin (81:64)- Utakmica protiv Konstantina bila je puna preokreta, mi nismo bili spremni za njihovu zonsku odbranu koju su igrali bukvalno 30 minuta. Uspeli smo malo da odigramo jaču odbranu, znamo da smo kvalitetnija ekipa i to smo uspeli da pokažemo na terenu. Pobedili smo i to je najvažnije. Mislim da moja ekipa nije odigrala na nivou na kojem inače igramo i treniramo, moramo da nastavimo da radimo na tim nekim detaljima, ipak su to momci 15-16 godina, ali siguran sam da će to iz utakmice u utakmicu biti sve bolje - istakao je Ivić. - Predstojeći vikend nam dolazi favorit broj 1, Crvena zvezda, očekujemo dobru i kvalitetnu utakmicu.

Svojim nastupom protiv Konstantina istakao se Živojin Kojić, centar "golubova".

Košarka: Kadeti Spartaka sigurni na startu sezone, savladan Konstantin (81:64)

- Dobro smo otvorili utakmicu‚ stekli smo solidnu prednost, u drugoj četvrtini smo popustili malo u odbrani, dok smo u trećoj napravili seriju poena i dobru prednost kou smo sačuvali do kraja. Prva utakmica u sezoni, veoma važna pobeda za nas, naredni protivnik je Crvena zvezda, jedan od favorita za osvajanje Lige, i pokušaćemo što bolje da se spremimo za njih - rekao je Živojin Kojić, prvotimac Spartaka, a zatim se i osvrnuo na premijerni meč pred domaćom publikom. - Kadetska liga Srbije se zuže vreme nije igrala u Subotici, a san svakog igrača Spartaka je igranje u Hali sportova, tako da nama igračima to mnogo znači a verujem i gradu.

Košarka: Kadeti Spartaka sigurni na startu sezone, savladan Konstantin (81:64)Pored Spartaka i Konstantina u Kadetskoj ligi nalaze se Crvena zvezda, Partizan, Sloboda, Borac, Star, Sloga, SPD Radnički, Futog NS Basket 07, Mega Basket i Dynamic.

U narednom kolu u Suboticu dolazi Crvena zvezda. Za sada nije poznato ništa preciznije oko održavanja susreta osim da će biti za vikend, najverovatnije u subotu, ali o tačnom terminu blagovremeno ćemo obavestiti javnost.

Izvor: Subotica.com
Košarka: Spartaka - Konstantin (kadeti) Košarka: Spartaka - Konstantin (kadeti) Košarka: Spartaka - Konstantin (kadeti) Košarka: Spartaka - Konstantin (kadeti) Košarka: Spartaka - Konstantin (kadeti) Košarka: Spartaka - Konstantin (kadeti) Košarka: Spartaka - Konstantin (kadeti) Košarka: Spartaka - Konstantin (kadeti)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 1988
Povezane teme

košarkaški klub spartak

blagoja ivić

košarkaški klub spartak office shoes

kadetska košarkaška liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.