Komentara: 1
Pregleda: 1431
Foto

Košarka: Kadeti Spartaka savladali Slogu (80:74)

06.03.2022. u 12:04h
Izvor: Subotica.com
U 16. kolu Jedinstvene lige za kadete Spartak je juče pred svojom publikom savladao Slogu iz Užica i upisao sedmu pobedu, uz isto toliko poraza.
Košarka: Kadeti Spartaka savladali Slogu (80:74)

Izabranici Blagoja Ivića izvojevali su značajnu pobedu protiv Sloge iz Užica. Iako je protivnik značajno slabije plasiran od Spartaka na tabeli, juče su u Subotici bili i više nego tvrd orah, na kojem je domaćin umalo polomio zube.

Tvrda utakmica i efikasna utakmica na obe strane završena je pobedom Spartaka rezultatom 80:75, a najefikasniji u redovima "golubova" bio je Kojić sa 21 poenom, Nagućić je dodao 16, Radojčić još 12.

Košarka: Kadeti Spartaka savladali Slogu (80:74)

Gosti su bolje otvorili meč, uvodnjih 10 minuta najavilo je zanimljivu utakmicu i veliku borbu za bodove. U droj četvrtini Spartak je uzvratio i sa blagom prednošću otišao na veliki odmor. Nastavak je doneo nova uzbuđenja i praktično borbu do poslednjeg sudijskog zvižduka.

Spartak - Sloga 80:74
(16:22, 26:18, 19:19, 19:15)

Spartak Office shoes: Simendić, Čamprag 7, Janković 4, Sokanović, Nagulić 16, Radojčić 12, Kojić 21, Karadžić 4, Gabrić 6, Rudinski, Mandić, Grcić 10

Košarka: Kadeti Spartaka savladali Slogu (80:74)

U narednom kolu Spartak gostuje Radničkom u Kragujevcu. Kadetska liga igra se u 24 kola, a do kraja Spartak posle Radničkog očekuju teška gostovanja protiv Mege i Borca, a na svom parketu će dočekati Futog, Dinamik i Partizan.

Izvor: Subotica.com
Košarka: Spartak - Sloga (kadeti) Košarka: Spartak - Sloga (kadeti) Košarka: Spartak - Sloga (kadeti) Košarka: Spartak - Sloga (kadeti) Košarka: Spartak - Sloga (kadeti) Košarka: Spartak - Sloga (kadeti) Košarka: Spartak - Sloga (kadeti) Košarka: Spartak - Sloga (kadeti)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 1431
Povezane teme

košarkaški klub spartak

omladinski košarkaški klub spartak

kadetska košarkaška liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.