• Pregleda: 1726

Kontejneri za kabasti otpad u Peščari, Bajnatu i Aleksandrovu

Tradicionalna akcija prolećnog održavanja gradskih i prigradskih mesnih zajednica nastavlja se naredne sedmice, kada će kontejneri za kabasti otpad biti postavljeni u mesnim zajednicama Peščara, Bajnat i Aleksandrovo.
Kontejneri za kabasti otpad u Peščari, Bajnatu i Aleksandrovu

U okviru prolećne akcije čišćenja i uređenja grada, kontejneri za sakupljanje kabastog otpada će sutra i u utorak postavljeni u Mesnoj zajednici Peščara, na uglu ulica Rolana Romena i Jabuke (kraj asfalta), J. Kolumba i Skadarlijske, Uskočke i Koparske ulice, Edvina Zdovca i Uskočke i na uglu Kajsija i Lepe ulice.

Akcija se nastavlja u sredu u Mesnoj zajedini Bajnat, gde će kontejneri biti postavljeni na uglu ulica Braće Radić i D. Mišovića, Šolohove (Čapajeve) i Kumičićeve, Dalmatinske i I. Ivanića, Senćanskog puta i Učke ulice i u ulici Ljube Nenadovića.

Poslednja dva radna dana u nedelji, u četvrtak i petak kontejneri će biti postavljeni u Mesnoj zajednici Aleksandrovo, kod okretišta autobusa u ulici S. Novaka, u ulici Jelene Čović, na zaobilaznom putu u krivini posle Bunarića, u ulici Aksentija Marodića (kod škole) i kod kafane "Bačvanka".

Prolećna akcija čišćenja Javnog komunalnog preduzeća "Čistoća i zelenilo", počela je 26. marta, a trajaće do 19. juna ove godine.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.