Komentara: 1
Pregleda: 1469

Kontejneri za kabasti otpad u Novom Selu, Peščari i Aleksandrovu

02.06.2019. u 00:00h
Izvor: Subotica.com
Tradicionalna akcija prolećnog održavanja gradskih i prigradskih mesnih zajednica nastavlja se naredne sedmice, kada će kontejneri za sakupljanje kabastog otpada biti postavljeni u Novom Selu, Peščari i Aleksandrovu.
Kontejneri za kabasti otpad u Novom Selu, Peščari i Aleksandrovu

U okviru prolećne akcije čišćenja i uređenja grada, kontejneri za sakupljanje kabastog otpada će u ponedeljak i utorak biti postavljeni u Mesnoj zajednici Novo Selo, na uglu ulica Mičurinove i Trogirske, Metohijske i M. Marulića, Beočinske ulice i Bajskog puta, na uglu ulice M. Bursać (iza parka), na početku ulice Laze Mamužića i na Bajskom putu kod okretišta.

Akcija se nastavlja u sredu i četvrtak u Mesnoj zajedini Peščara, gde će kontejneri biti postavljeni na uglu ulica Rolana Romena i Jabuke (kraj asfalta), J. Kolumba i Skadarlijske, Uskočke i Koparske ulice, Edvina Zdovca i Uskočke, i na uglu Kajsija i Lepe ulice.

U petak i subotu, akcija će se završiti u Mesnoj zajednici Aleksandrovo, gde će konteneri za sakupljanje kabastog otpada biti postavljeni kod okretišta autobusa u ulici S. Novaka, u ulici Jelene Čović, na zaobilaznom putu u krivini posle Bunarića, u ulici Aksentija Marodića (kod škole) i kod kafane "Bačvanka".

Prolećna akcija čišćenja Javnog komunalnog preduzeća "Čistoća i zelenilo", počela je 25. marta, a trajaće do 20. juna.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 11 meseci i 3 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 1469
Povezane teme
akcija čišćenja subotice jkp čistoća i zelenilo kontejneri prolećno čišćenje akcija prolećnog čišćenja čišćenje naselja sakupljanje kabastog otpada kabasti otpad
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.