• Pregleda: 1820

Kontejneri za kabasti otpad u Malom Radanovcu, Kertvarošu i Verušiću

Tradicionalna akcija prolećnog održavanja gradskih i prigradskih mesnih zajednica nastavlja se naredne sedmice, kada će kontejneri za sakupljanje kabastog otpada biti postavljeni u Malom Radanovcu, Ketvarošu i Verušiću.
Kontejneri za kabasti otpad u Malom Radanovcu, Kertvarošu i Verušiću

U okviru prolećne akcije čišćenja i uređenja grada, kontejneri za sakupljanje kabastog otpada će u ponedeljak i utorak biti postavljeni u Mesnoj zajednici Mali Radanovac, na uglu ulica B. Bartoka i Srednje, Turzo Lajoša i Otvorene, Bokeljske i Vuka Mandušića, na početku Nađ Imrea i u Lifke Šandora kod samoposluge.

Akcija se nastavlja u sredu i četvrtak u Mesnoj zajedini Kertvaroš, gde će kontejneri biti postavljeni kod obdaništa "Šumice", na uglu ulica Tesline i Heroja Pinkija, B. Buhe i Save Kovačevića, i iza samoposluge u Josipa Kraša.

Poslednjeg radnog dana u nedelji, u petak, kontejneri će biti postavljeni u Mesnoj zajednici Verušić, kod Doma mesne zajednice na Čantavirskom putu, Šištak naspram Srednje ulice i preko puta bivšeg Agrokombinata blizu starih kuća.

Prolećna akcija čišćenja Javnog komunalnog preduzeća "Čistoća i zelenilo", počela je 25. marta, a trajaće do 20. juna.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

2
Srbija Odgovori
Nabaviti kontejnere, za plastiku, hartiju, metal..jedino razvrstavajući otpad možemo se spasiti od gušenja u sopstvenom smeću, a i reciklažom ćemo uštedeti troškove proizvodnje mnogih proizvoda. Izgleda komplikovano jer nemamo tu naviku, ali moramo od nečega i nekada krenuti.
anonym Odgovori
nabavite kontenere ili stavite nazad na kelebiju prema majdana gde ste uzeli jkp cistoca i zelenio . robljasi :p
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.