• Pregleda: 2375

Kontejneri za kabasti otpad u četiri mesne zajednice

Tradicionalna akcija jesenjeg održavanja gradskih i prigradskih mesnih zajednica nastavlja se naredne sedmice, kada će kontejneri za kabasti otpad biti postavljeni u Bajmoku, na Paliću, te Malom i Velikom Radanovcu.
Kontejneri za kabasti otpad u četiri mesne zajednice

U okviru jesenje akcije čišćenja i uređenja grada, kontejneri za sakupljanje kabastog otpada će sutra i u utorak biti postavljeni u Mesnoj zajednici Bajmok, kod doma na Rati, u ulici Kralja Tomislava, kod prodavnice „Dom“, na Kosovskom trgu, na parkingu kod prodavnice „Skala“ na ulazu u Bajmok, u Stanišićkoj ulici kod mlina, kod Poleta, na uglu ulica Matije Gupca i Doža Đerđa i kod pijace.

Akcija se nastavlja u sredu u Mesnoj zajedini Palić, gde će kontejneri biti postavljeni na Trgu Mađar Lasla, na uglu ulica Marka Oreškovića i Pionirske aleje, Rogaške i dr L. Mardešića, Barske ulice i Kanjiškog puta, Bohinjske i Trogirske ulice, Ludoške ulice i Horgoškog puta i na uglu ulica 50. i 51. Nova.

U četvrtak, kontejneri za kabasti otpad postaviće se u Mesnoj zajednici Mali Radanovac, na početku ulice Nađ Imrea, u ulici Lifke Šandora kod samoposluge, na uglu ulica B. Bartoka i Srednje, Turzo Lajoša i Otvorene i na uglu ulica Bokeljske i Vuka Mandušića.

Ovonedeljna akcija čišćenja naselja završiće se u petak u Mesnoj zajednici Veliki Radanovac, gde će kontejneri biti postavljeni u Peščarinoj ulici kod samoposluge, Voćarskoj ulici i kod Doma mesne zajednice.

Jesenja akcija čišćenja Javnog komunalnog preduzeća "Čistoća i zelenilo" počela je 24. septembra, a trajaće do 20. novembra.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.