Komentara: 2
Pregleda: 1553

Kontejneri za kabasti otpad u četiri mesne zajednice

05.11.2017. u 10:52h
Izvor: Subotica.com
Akcija jesenjeg održavanja gradskih i prigradskih mesnih zajednica završava se naredne sedmice, kada će kontejneri za kabasti otpad biti postavljeni u Gatu, Keru, Malom Bajmoku i na Zorci.
Kontejneri za kabasti otpad u četiri mesne zajednice
U okviru jesenje akcije čišćenja i uređenja grada, kontejneri za sakupljanje kabastog otpada će sutra biti postavljeni u Mesnoj zajednici Gat, na uglu ulica B. Kašića i R. Bošković, I. Kukuljevića i D. Jarnjević, M. Oreškovića i Banatske, Velebitske i Gundulićeve i na uglu ulica Filipa Kljajića i Bačke.

Akcija se nastavlja u utorak u Mesnoj zajedini Ker, kada će kontejneri biti postavljeni na uglu ulica Igmanske i Moslovačke, Vase Pelagića i Kerske, na sredini ulice Sergeja Jesenjina, u ulici Ivana Antunovića i kod posluge.

Kontejneri će u sredu biti postavljeni u Mesnoj zajednici Mali Bajmok, na uglu Sivačkog puta i ulice B. Milašina, Somborskog puta i Batinske ulice, na uglu ulica Ivana Sarića i Durmitorske, A. Franciškovića i Batinske, Baranjske i Fočanske i između ulica R. Vujoševića i Kisačke. Istog dana, kontejneri će biti postavljeni i u Crvenom selu, na uglu Tavankutskog i Somborstkog puta.

Poslednjeg dana jesenje akcije čišćenja, kontejneri za kabasti otpad biće postavljeni u Mesnoj zajednici Zorka, na uglu Zorkine i Erdutske ulice, Batajničke i Balzakove ulice, na uglu ulica P. P. Age i A. Kokića, Proleterskih brigada i Somborske, Proleterskih brigada i Zorkine, Proleterskih brigada i dr. F. Bodrogvarija i na uglu ulica Joakai Mora i K. Kolumba.

Jesenja akcija čišćenja Javnog komunalnog preduzeća "Čistoća i zelenilo" započela je 18. septembra i završava se zaključno sa ovom nedeljom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 4 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 1553
Povezane teme

akcija čišćenja subotice

jkp čistoća i zelenilo

kontejneri

čišćenje naselja

jesenje čišćenje

sakupljanje kabastog otpada

kabasti otpad

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.