• Pregleda: 1228

Kontejneri za kabasti otpad u četiri mesne zajednice

Akcija jesenjeg održavanja gradskih i prigradskih mesnih zajednica završava se naredne sedmice, kada će kontejneri za kabasti otpad biti postavljeni u Gatu, Keru, Malom Bajmoku i na Zorci.
Kontejneri za kabasti otpad u četiri mesne zajednice
U okviru jesenje akcije čišćenja i uređenja grada, kontejneri za sakupljanje kabastog otpada će sutra biti postavljeni u Mesnoj zajednici Gat, na uglu ulica B. Kašića i R. Bošković, I. Kukuljevića i D. Jarnjević, M. Oreškovića i Banatske, Velebitske i Gundulićeve i na uglu ulica Filipa Kljajića i Bačke.

Akcija se nastavlja u utorak u Mesnoj zajedini Ker, kada će kontejneri biti postavljeni na uglu ulica Igmanske i Moslovačke, Vase Pelagića i Kerske, na sredini ulice Sergeja Jesenjina, u ulici Ivana Antunovića i kod posluge.

Kontejneri će u sredu biti postavljeni u Mesnoj zajednici Mali Bajmok, na uglu Sivačkog puta i ulice B. Milašina, Somborskog puta i Batinske ulice, na uglu ulica Ivana Sarića i Durmitorske, A. Franciškovića i Batinske, Baranjske i Fočanske i između ulica R. Vujoševića i Kisačke. Istog dana, kontejneri će biti postavljeni i u Crvenom selu, na uglu Tavankutskog i Somborstkog puta.

Poslednjeg dana jesenje akcije čišćenja, kontejneri za kabasti otpad biće postavljeni u Mesnoj zajednici Zorka, na uglu Zorkine i Erdutske ulice, Batajničke i Balzakove ulice, na uglu ulica P. P. Age i A. Kokića, Proleterskih brigada i Somborske, Proleterskih brigada i Zorkine, Proleterskih brigada i dr. F. Bodrogvarija i na uglu ulica Joakai Mora i K. Kolumba.

Jesenja akcija čišćenja Javnog komunalnog preduzeća "Čistoća i zelenilo" započela je 18. septembra i završava se zaključno sa ovom nedeljom.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

2
kojot Odgovori
Још кад би људи бацали отпад у њих било би добро. Наго бацају
Alemao Odgovori
Krajnje je vreme da prekinete sa ovom akcijom posto ljudi ne znaju sta je kabasti otpad. Ostane mi tona djubreta ispred kuce koje se i dalje donosi a niko nije nadlezan za to.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.