• Pregleda: 2989

Kontejneri za kabasti otpad u četiri mesne zajednice

Akcija jesenjeg održavanja gradskih i prigradskih mesnih zajednica nastavlja se ove sedmice, a kontejneri za kabasti otpad biće postavljeni u Bačkim Vinogradima, Bikovu, Donjem i Gornjem Tavankutu.
Kontejneri za kabasti otpad u četiri mesne zajednice

U okviru jesenje akcije čišćenja i uređenja grada, kontejneri za sakupljanje kabastog otpada će sutra i u utorak biti postavljeni u Mesnoj zajednici Bački Vinogradi, kod prodavnice „Trgopromet“ (kod crkve), željezničke stanice, Buki mosta, u Kaić sokaku, ispred i iza nadvožnjaka.

Akcija se nastavlja u sredu i četvrtak u Mesnoj zajedini Bikovo, kada će kontejneri biti postavljeni na uglu ulica 10. i 11. Nove, Đure Đakovića i Dalmatinske, Bratstva i Jedinstva i Ljubljanske, Đure Đakovića i Kosmajske, kod crkve, Gabrića, u Lamić kraju i naselju Kongo.

Kontejneri će u petak i subotu biti postavljeni u Mesnoj zajednici Donji Tavankut, kod spomenika, ambulante, u ulici Ivana Sarića, kod Dikanovca, u Zmaj Jovinoj ulici kod zgrada, dok će u Gornjem Tavankutu biti postavljeni kod zadružnog doma i prodavnice „Trgopromet“ .

Jesenja akcija čišćenja Javnog komunalnog preduzeća "Čistoća i zelenilo", započela je 18. septembra, a trajaće do 9. novembra ove godine.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.