Komentara: 0
Pregleda: 1692

Kontejneri za kabasti otpad u Čantaviru, Đurđinu i Ljutovu

26.09.2021. u 17:00h
Izvor: Subotica.com
Tradicionalna akcija jesenjeg održavanja gradskih i prigradskih mesnih zajednica nastavlja se naredne sedmice, kada će kontejneri za sakupljanje kabastog otpada biti postavljeni u Čantaviru, Đurđinu i Ljutovu.
Kontejneri za kabasti otpad u Čantaviru, Đurđinu i Ljutovu

U okviru jesenje akcije čišćenja i uređenja grada, kontejneri za sakupljanje kabastog otpada će u ponedeljak i utorak biti postavljeni u Mesnoj zajednici Čantavir, na uglu ulica Maršala Tita i Železničkog trga (dva kontejnera), Kanjiškog puta i JNA, Bolmanske i Atile Jožefa, Topolskog puta i Jedinstva, i na uglu Srbobranskog puta i Maršala Tita (dva kontejnera).

Akcija se nastavlja u sredu i četvrtak u Mesnoj zajednici Đurđin, gde će kontejneri biti postavljeni na uglu ulica Vladimira Nazora i Borisa Kidriča (dva kontejnera), Bose Milićević i Borisa Kidriča (dva kontejnera) i uglu Maršala Tita i Vojvođanske (dva kontejnera).

Poslednjeg radnog dana u nedelji, u petak, kontejneri će biti postavljeni u Mesnoj zajednici Ljutovo, kod odbojkaškog igrališta, kod voćnjaka, posle ćuprije (leva strana, ispod topola) i kod autobuske stanice na Ljutovačkom putu.

Jesenja akcija čišćenja JKP "Čistoća i zelenilo" počela je 24. septembra, a trajaće do 10. decembra.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1692
Povezane teme

akcija čišćenja subotice

jkp čistoća i zelenilo

kontejneri

čišćenje naselja

jesenje čišćenje

sakupljanje kabastog otpada

kabasti otpad

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.