Komentara: 0
Pregleda: 1301

Kontejneri za kabasti otpad sutra u Čantaviru, Bačkom Dušanovu i Višnjevcu

25.03.2018. u 17:00h
Izvor: Subotica.com
Tradicionalna akcija prolećnog održavanja gradskih i vangradskih mesnih zajednica počinje sutra u MZ Čantavir, a kontejneri će u sredu biti postavljeni u MZ Bačko Dušanovo i MZ Višnjevac.
Kontejneri za kabasti otpad sutra u Čantaviru, Bačkom Dušanovu i Višnjevcu

U okviru prolećne akcije čišćenja i uređenja grada, kontejneri za sakupljanje kabastog otpada će sutra i u utorak biti postavljeni u Mesnoj zajednici Čantavir, na uglu ulica Maršala Tita i Železničkog trga, Kanjiškog puta i JNA, Bolmanske i Atile Jožefa, Topolskog puta i Jedinstva, i na uglu Srbobranskog puta i Maršala Tita.

Akcija se nastavlja u sredu u Mesnoj zajedini Bačko Dušanovo, gde će kontejneri biti postavljeni na uglu Petra Drapšina i S. Markovića, II nove i Ivo Lola Ribara, i na uglu Partizanske 46.

Istoga dana, kontejneri će biti postavljeni u Mesnoj zajednici Višnjevac, na uglu Zorkine i Erdutske ulice, na uglu Batajničke i Balzakove ulice, na uglu ulica Zmaj Jovine i Marije Bursać, M. Oreškovića i Ilije Lubarde, Ilije Lubarde i Labusove, i na uglu Stevana Banjanina i Školske.

Prolećna akcija čišćenja JKP "Čistoća i zelenilo" trajaće do 19. juna.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 3 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 1301
Povezane teme

akcija čišćenja subotice

Čantavir

jkp čistoća i zelenilo

kontejneri

višnjevac

bačko dušanovo

prolećno čišćenje

akcija prolećnog čišćenja

čišćenje naselja

sakupljanje kabastog otpada

kabasti otpad

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.