Komentara: 1
Pregleda: 3825

Kontejneri za kabasti otpad sledeće sedmice u sedam mesnih zajednica

22.10.2017. u 11:01h
Izvor: Subotica.com
Akcija jesenjeg održavanja gradskih i prigradskih naselja nastavlja se naredne sedmice, a kontejneri za kabasti otpad biće postavljeni u mesnim zajednicama Mali Radanovac, Ketvaroš, Železničkom naselju, Makovoj sedmici, Dudovoj šumi, Verušiću i Novom selu.
Kontejneri za kabasti otpad sledeće sedmice u sedam mesnih zajednica

U okviru jesenje akcije čišćenja i uređenja grada, kontejneri za sakupljanje kabastog otpada će sutra biti postavljeni u Mesnoj zajednici Mali Radanovac, na početku ulice Nađ Imrea, na uglu ulica Bele Bartoka i Srednje, Turzo Lajoša i Otvorene, Bokeljske i Vuka Mandušića, i u ulici Lifke Šandora kod samoposluge.

Akcija se nastavlja u utorak u Mesnoj zajedinici Ketvaroš, kada će kontejneri biti postavljeni kod obdaništa Šumice, na uglu ulica Tesline i Heroja Pinkija, B. Buhe i Save Kovačevića, i iza samoposluge u ulici Josipa Kraša.

Kontejneri će u sredu biti postavljeni u Mesnoj zajednici Železničko naselje, kod Libolegele, u ulici M. Uskokovića, na uglu ulica Jovana Mikića i Čordaškog puta, Hrastove i Jovana Mikića, i na uglu Kopaoničke i Bajmočke ulice. Istog dana, kontejneri za sakupljanje kabastog otpada biće postavljeni i u Mesnoj zajednici Makova sedmica, kod Doma mesne zajednice, na početku ulice Isidore Sekulić i na kraju Celjske ulice. 

Jesenja akcija čišćenja i uređenja grada u četvrtak se nastavlja u Mesnoj zajenici Dudova šuma, kada će kontejneri biti postavljeni u ulici Sekereš Lasla, kod zgrada, u Šumskoj ulici, kod bivše "Lesnine", na uglu ulica Stipe Grgića i Dože Đerđa, i Plitvičke i Kosovske ulice. Istog dana, kontejneri za sakupljanje kabastog otpada biće postavljeni i u Mesnoj zajednici Verušić, kod Doma mesne zajednice na Čantavirskom putu, kod Šištka (naspram Srednje ulice) i preko puta bivšeg Agrokombinata, blizu starih kuća. 

Poslednjeg dana akcije za ovu sedmicu, kontejneri biti postavljeni u Mesnoj zajednici Novo selo u petak, na uglu ulica Mičurinove i Trogirske, Metohijske i M. Marulića, Beočinske ulice i Bajskog puta, na početku ulice Laze Mamužića, na Bajskom putu kod okretišta, na uglu ulice M. Bursa i iza parka.

Jesenja akcija čišćenja Javnog komunalnog preduzeća "Čistoća i zelenilo", započela je 18. septembra, a trajaće do 9. novembra ove godine.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3825
Povezane teme

jkp čistoća i zelenilo

kontejneri

čišćenje naselja

jesenje čišćenje

sakupljanje kabastog otpada

kabasti otpad

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.