Komentara: 1
Pregleda: 1428

Kontejneri za kabasti otpad sledeće nedelje u Bačkom Dušanovu, Višnjevcu, Đurđinu i Starom Žedniku

24.09.2023. u 15:45h
Izvor: Subotica.com
Tradicionalna jesenja akcija odvoženja čvrstog i kabastog otpada iz domaćinstava nastavlja se naredne nedelje kada će kontejneri biti postavljeni u naseljima Bačko Dušanovo, Višnjevac, Đurđin i Stari Žednik.
Kontejneri za kabasti otpad sledeće nedelje u Bačkom Dušanovu, Višnjevcu, Đurđinu i Starom Žedniku

Kontejneri za odlaganje kabastog otpada u ponedeljak, 25. septembra će biti postavljeni u MZ "Bačko Dušanovo", odnosno na uglu Petra Drapšina i Svetozara Markovića, na uglu 2. nove i Ive Lole Ribara, kao i u Partizanskoj 46. Istog dana kabasti otpad imaće priliku da odlože meštani Višnjevca i to na uglu Zmaj Jovine i Marije Bursać, na uglu Marka Oreškovića i Ilije Lubarde, na uglu Ilije Lubarde i Labusove, kao i na uglu Stevana Banjanina i Školske.

Akcija se nastavlja u utorak i sredu (26. i 27. septembra), kada će kontejneri biti postavljeni u Đurđinu na uglu Vladimira Nazora i Borisa Kidriča, na uglu Bose Milićević i Borisa Kidriča, kao i na uglu Maršala Tita i Vojvođanske.

U Starom Žedniku kontejneri za odlaganje kabastog otpada će biti postavljeni u četvrtak i petak (28. i 29. septembra) na uglu Beogradskog puta i Rade Končara, na uglu Beogradskog puta i Zmaj Jovine, na uglu Čantavirskog puta i Zmaj Jovine, na uglu Vladimira Nazora i Ivana Milutinovića i na uglu Vladimira Nazora i Vase Pelagića. 

Raspored sa preciznim lokacijama i datumima održavanja akcije možete pogledati ovde.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 meseci i 3 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 1428
Povezane teme

akcija čišćenja subotice

jkp čistoća i zelenilo

sakupljanje kabastog otpada

kabasti otpad

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.