Komentara: 2
Pregleda: 2222

Kontejneri za kabasti otpad naredne sedmice u Bajmoku, Velikom Radanovcu, Novom Gradu i na Paliću

15.10.2017. u 17:16h
Izvor: Subotica.com
Akcija jesenjeg održavanja gradskih i prigradskih naselja nastavlja se naredne sedmice, a kontejneri za kabasti otpad biće postavljeni u mesnim zajednicama Bajmok, Palić, Veliki Radanovac i Novi Grad.
Kontejneri za kabasti otpad naredne sedmice u Bajmoku, Velikom Radanovcu, Novom Gradu i na Paliću

U okviru jesenje akcije čišćenja i uređenja grada, kontejneri za sakupljanje kabastog otpada će sutra i u utorak biti postavljeni u Mesnoj zajednici Bajmok, kod doma na Rati, u ulici Kralja Tomislava, kod prodavnice „Dom“, na Kosovskom trgu, na parkingu kod prodavnice „Skala“ na ulazu u Bajmok, u Stanišićkoj ulici kod mlina, kod Poleta, na uglu ulice Matije Gupca i Doža Đerđa, i kod pijace.

Akcija se nastavlja u sredu u Mesnoj zajedini Palić, kada će kontejneri biti postavljeni na Trgu Mađar Lasla, na uglu ulica M. Oreškovića i Pionirske aleje, Rogaške i dr. L. Mardešića, Barske ulice i Kanjiškog puta, Bohinjske i Trogirske, Ludoške ulice i Horgoškog puta, i na uglu ulica 50. i 51. Nova.

Kontejneri će u četvrtak biti postavljeni u Mesnoj zajednici Veliki Radanovac, i to u Peščarinoj ulici, kod samoposluge, u Voćarskoj ulici i kod Doma mesne zajednice.

Poslednjeg dana akcije za ovu sedmicu, kontejneri biti postavljeni u Mesnoj zajednici Novi Grad u petak, u ulici Prvog ustanka, kod prodavnice, kod škole „10. oktobar“, na uglu ulica Bolmanske i Rade Končara, u Lošinjskoj ulici kod fabrike „Budućnost“ i na uglu ulice Boze Šarčevića i Segedinskog puta. 

Jesenja akcija čišćenja Javnog komunalnog preduzeća "Čistoća i zelenilo", započela je 18. septembra, a trajaće do 9. novembra ove godine.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 6 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2222
Povezane teme

akcija čišćenja subotice

jkp čistoća i zelenilo

kontejneri

čišćenje naselja

jesenje čišćenje

sakupljanje kabastog otpada

kabasti otpad

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.