• Pregleda: 1317

Kontejneri za kabasti otpad naredne sedmice na Šupljaku, Hajdukovu i Maloj Bosni

Akcija jesenjeg održavanja gradskih i prigradskih mesnih zajednica nastavlja se naredne sedmice, kada će kontejneri za kabasti otpad biti postavljeni na Šupljaku, Hajdukovu i Maloj Bosni.
Kontejneri za kabasti otpad naredne sedmice na Šupljaku, Hajdukovu i Maloj Bosni

U okviru jesenje akcije čišćenja i uređenja grada, kontejneri za sakupljanje kabastog otpada će sutra i u utorak biti postavljeni u Mesnoj zajednici Šupljak, kod groblja, kod Doma mesne zajednice i kod Šamuke.

Akcija se nastavlja u sredu i četvrtak u Mesnoj zajedini Hajdukovo, kada će kontejneri biti postavljeni na uglu ulica Prvomajske i Sarajevske, Cankareve i Sarajevske, Omladinske i B. Kidriča, Željezničke i Omladinske, u Stipić šoru i preko pruge.

Kontejneri će u petak biti postavljeni u Mesnoj zajednici Mala Bosna, na sredini ulice Vladimira Nazora, u Subotičkoj ulici kod broja 12 i 65, kod prodavnice, kod stadiona, preko puta hangara, kod Kucura centra i Kaponje - otkupna stanica.

Jesenja akcija čišćenja Javnog komunalnog preduzeća "Čistoća i zelenilo", započela je 18. septembra, a trajaće do 9. novembra ove godine.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

1
tavankućanin Odgovori
A kada će biti u Tavankutu.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.