Komentara: 0
Pregleda: 1236

Kontejneri za kabasti otpad naredne nedelje u Bačkom Dušanovu, Višnjevcu, Đurđinu i Maloj Bosni

24.03.2024. u 15:45h
Izvor: Subotica.com
Tradicionalna prolećna akcija odvoženja čvrstog i kabastog otpada iz domaćinstava nastavlja se naredne nedelje kada će kontejneri biti postavljeni u naseljima Bačko Dušanovo, Višnjevac, Đurđin i Mala Bosna.
Kontejneri za kabasti otpad naredne nedelje u Bačkom Dušanovu, Višnjevcu, Đurđinu i Maloj Bosni

U ponedeljak, 25. marta, priliku da se reše kabastog otpada imaće stanovnici Bačkog Dušanova, a kontejneri će biti postavljeni na uglu Petra Drapšina i Svetozara Markovića, na uglu 2. nove i Ive Lole Ribara i u Partizanskoj 46 (ugao). Istog dana, kontejneri za kabasti otpad će biti postavljeni u naselju Višnjevac i to na uglu Zmaj Jovine i Marije Bursać, na uglu Marka Oreškovića i Ilije Lubarde, na uglu Ilije Lubarde i Labusove i na uglu Stevana Banjanina i Školske.

U utorak i sredu, 26. i 27. marta, kontejneri će biti u Đurđinu, odnosno na uglu Vladimira Nazora i Borisa Kidriča, na uglu Bose Milićević i Borisa Kidriča i na uglu Maršala Tita i Vojvođanske.

Akcija se nastavlja u četvrtak, 28. marta, u Maloj Bosni. Kontejneri će biti raspoređeni u Subotičkoj 12 (kod prodavnice), u Subotičkoj 65, kod stadiona, preko puta hangara, na sredini Vladimira Nazora, Kucura centar, Kaponja (otkupna stanica). 

Raspored sa preciznim lokacijama i datumima održavanja akcije možete pogledati ovde.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 mesec i 2 dana
Komentara: 0
Pregleda: 1236
Povezane teme

jkp čistoća i zelenilo

sakupljanje kabastog otpada

kabasti otpad

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.