Komentara: 2
Pregleda: 6914

Konkurs za stipendije za deficitarna zanimanja tehničke struke

22.07.2016. u 16:08h
Izvor: Subotica.com
Konkurs za stipendije za deficitarna zanimanja tehničke struke

Komisija za dodelu stipendija Grada Subotice je 22. jula raspisala Konkurs za dodelu stipendija za učenike prvih razreda srednjih škola deficitarnih zanatskih zanimanja tehničke struke - III stepen stručne spreme.

Ukupno će biti dodeljeno 30 stipendija za školsku 2016/2017. godinu i one će biti isplaćene u deset jednakih mesečnih rata. Visina mesečne rate stipendije iznosi 3.000,00 dinara.

Prijave se mogu preuzeti u Gradskom uslužnom centru ili na zvaničnom sajtu grada, a podnose se Komisiji za dodelu stipendija sa naznakom “Prijava za konkurs za dodelu stipendije za učenike prvih razreda srednjih škola”, predajom u Gradski uslužni centar,  Subotica, Trg slobode 1 ili poštom. Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Sekretarijatu za društvene delatnosti Gradske uprave, u Gradskoj kući, na 3. spratu u kancelariji 305 ili putem telefona na broj 626-883. 

Konkurs je otvoren do 11. avgusta.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 8 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 6914

Povezane vesti

Povezane teme

stipendije

dodela stipendija

konkurs za dodelu stipendija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.