Komentara: 1
Pregleda: 2702

Konkurs za prvo autorski delo - Ledolomac

11.10.2011. u 17:43h
Konkurs za prvo autorski delo - Ledolomac

U cilju podsticanja kulturne produkcije i pružanja podrške mladim autorima ili grupama autora sa teritorije Grada Subotice, FOKUS Fondacija od 01. oktobra 2011. godine raspisuje Konkurs za prvo autorsko delo - LEDOLOMAC. Konkurs je osmišljen sa namerom da ohrabri mlade autore da realizuju svoja prva umetnička dela i na taj način probiju led do umetničke i stručne publike.

Mladi autori od 15 do 35 godina koji se bave savremenom umetnošću (književnost, fotografija, likovna umetnost, muzika, film, pozorište, perfomans), a nemaju do sada objavljeno, javno izloženo ili realizovano prvo autorsko delo, mogu da pošalju prve umetničke radove ili projekte u nastajanju do 01.12.2011. na e-mail: office@fokus-su.rs ili ih donesu lično u prostorije FOKUS Fondacije na adresi Partizanska 14/I.

Više detalja o Konkursu i prijavni formular

Autori prvih pet radova, koje bira stručna komisija primiće finansijsku podršku do 100.000 dinara, za realizaciju prvog umetničkog dela. Autori će na osnovu dobijenog budžeta imati priliku samostalno da realizuju svoj projekat, odaberu stručni tim, saradnike i partnere, izdavače, lokacije, načine marketinga i promocija, odnosno samostalno odlučuju i učestvuju u produkciji svog umetničkog dela od ideje do realizacije. Na taj način konkurs doprinosi osnaživanju mladih umetnika, te njihovoj afirmaciji na umetničkoj sceni kao i njihovom pozicioniranju na umetničkom tržištu.

Konkurs je otvoren do 01. decembra 2011. godine.

Postavljeno pre 12 godina i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2702
Povezane teme

fondacija fokus

konkurs

Fokus fondacija

ledolomac

autorsko delo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.