Komentara: 0
Pregleda: 2743

Konkurs za nove kompozicije koje će biti izvedene na „Festivalu Omladina 2013.”

05.09.2013. u 15:02h
Udruženje za afirmaciju mladih talenata „Festival Omladina Subotica“ raspisuje javni konkurs za nove kompozicije koje će biti izvedene na „Festivalu Omladina 2013.”, 9. novembra 2013. godine
Konkurs za nove kompozicije koje će biti izvedene na „Festivalu Omladina 2013.”

RAZLIČITOST KOJA SPAJA

Takmičarsko veče (09. novembar 2013.)

Originalna muzička dela mladih kompozitora i tekstopisaca do 27 godina iz Srbije i zemalja regiona. Pravo na učešće imaju mladi neafirmisani pevači i bendovi.

Prijave mogu poslati:

  • Mladi autori, kompozitori i tekstopisci do 27 godina iz Srbije i zemalja regiona.
  • Kompozicije koje se šalju na Konkurs ne smeju biti prethodno objavljene niti javno izvođene (Youtube, facebook)
  •  Maksimalno trajanje do 3’30’’

Autori koji se prijavljuju na Konkurs moraju priložiti:

  1. Demo snimak kompozicije na kompakt disku ili poslati u mp3 formatu na e-mail adresu Festivala.
  2. Posebno otkucan primerak teksta.
  3. Sve podatke o autorima (što obavezno uključuje kontakt telefon, adresu i e-mail adresu), fotografiju i kraću biografiju.
  4. Organizator će u dogovoru sa autorima aranžirati odabrane kompozicije ako za to ima potrebe što odlučuje umetnički direktor festivala Kornelije Kovač (ovo se odnosi na vokalne soliste). Postprodukciju realizuje Festival.
    • Organizator garantuje autorima i izvođačima odabranih kompozicija učešće na Festivalu, radio i TV prenos, katalogu programa i press materijalu Festivala.
    • Organizator će najboljim kompozicijama dodeliti nagrade i festivalske plakete.
    • Slanjem prijava na ovaj konkurs autor kompozicije, aranžmana i teksta odobrava Udruženju za afirmaciju mladih talenata „Festival Omladina Subotica” da odabrane kompozicije može da ustupi, javno izvodi, emituje preko radija i TV i snima na nosačima zvuka i slike bez naknade.
    • Radovi prispeli na konkurs se ne vraćaju.

Konkurs je otvoren do 1.oktobra 2013. godine, a konačan spisak biće objavljen do 15.oktobra 2013. godine na zvaničnom sajtu „Festivala Omladina Subotica”.

Radove slati na adresu: Udruženje za afirmaciju mladih talenata, „Festival Omladina Subotica”, Trg Lazara Nešića 1/9, 24000 Subotica, Republika Srbija ili na e-mail adresu: festivalomladina@gmail.com u mp3 formatu u demo verziji.

Za sve dopunske informacije možete se obratiti tokom trajanja konkursa na e-mail adresu: festivalomladina@gmail.com, na brojeve telefona: +381244150271, +381604150271

Objavljen Konkurs se nalazi na www.festivalomladina.com

Postavljeno pre 10 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2743
Povezane teme

festival omladina

kancelarija za mlade

festival omladina 2013

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.