Komentara: 0
Pregleda: 3862

Konjički sport: U subotu 2. trkački dan na Gradskom hipodromu, Jokić će bodriti svoja grla

20.05.2022. u 20:28h
Izvor: Subotica.com
Konjički klub "Bačka" u subotu biće domaćin 2. trkačkog dana u sezoni. Program počinje u 14,30 časova, a predviđeno je devet trka. U celokupnoj ponudi za ljubitelje kasačkog sporta izdvaja se "Šampionat Srbije za grla od 3 do 15 godina".
Konjički sport: U subotu 2. trkački dan na Gradskom hipodromu, Jokić će bodriti svoja grla

Trkački dan otvoriće start iz okreta u 14:30 časova, pa na svakih pola sata startovaće nova. Pomenuto Državno prvenstvo za grla od 3 do 15 godina po planu kreće u 17 časova, a učestvovaće 5 grla i takmičara. Poslednja trka će se voziti u 18:30 časova.

NBA zvezda, dvostruki uzastopni MVP najjače svetske košarkaške lige, Nikola Jokić, iskoristiće svoj odmor u Srbiji da ovog vikenda u Subotici bodri konje iz štale njegove porodice, koji će nastupiti u nekoliko trka sa grlima "Play the game" (PS 3-15), "Donita Ferm" (7. trka) i "Brenno Laumar" grlo italijanskog uzgoja (8. trka).

Kompletan program 2. trkačkog dana preuzmite ovde.

Naredni trkački dan, u organizaciji KK "Bačka", je zakazan za 26. jun kada će se održati čuvena međunarodna "Subotička milja", za grla od 3+ godina starosti, koja ima tradiciju od 1982. godine, a njen idejni tvorac je Zvonko Bogdan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3862

Povezana vest

Povezane teme

konjički klub bačka

konjičke trke

konjički sport

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.