Komentara: 0
Pregleda: 2082

Konferencija: "Vaspitno-obrazovni i sportski horizonti"

11.05.2013. u 09:43h
Šesta međunarodna naučno-stručna konferencija „Vaspitno-obrazovni i sportski horizonti“počela je juče i traje još danas u Gradskoj kući i Novoj opštini. Konferencija je namenjena svim akterima u vaspitno-obrazovnom procesu posebno studentima i profesorima.
Konferencija: "Vaspitno-obrazovni i sportski horizonti"

Osnovni cilj je sticanje novih znanja i preispitivanje starih budući da se u ovoj sferi trendovi menjaju iz godine u godinu. Radiće se u dve sekcije – pedagoško vaspitačka će se bazirati na pitanjima vezanim za nastavu dok će sportska sekcija obraditi pitanja vezana za sportske treninge.

Prijavljeno je 180 učesnika i biće predstavljeni brojni radovi sa različitom tematikom. U radu konferencije učestvovaće gosti iz Rusije, Poljske, Mađarske i bivših jugoslovenskih republika. Organizator konferencije je Visoka škola strukovnih studija za obrazovanje vaspitača i trenera u saradnji sa PU „Naša radost“.

Veselin Bunčić, direktor Visoke škole strukovnih studija za obrazovanje vaspitača i trenera: „Visoko obrazovanje je dinamična kategorija zato što na akademskom tržištu morate tražiti nove programe i profile koji odgovaraju potrebama tržišta rada. Mi to i radimo, otvorili smo osim vaspitačke i trenersku visoku školu. Sad smo pred akreditacijom za nutricionizam i cenimo da su t kadrovi potrebni.“

Postavljeno pre 10 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2082
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.