Komentara: 0
Pregleda: 3619

Konferencija "E-trgovina 2014" od 15. do 17. aprila na Paliću

26.03.2014. u 12:39h
Izvor: Subotica.com
Četrnaesta konferencija o elektronskoj trgovini i elektronskom poslovanju "E-trgovina 2014", najveći domaći skup u ovoj oblasti, održaće se tradicionalno na Paliću od 15. do 17. aprila 2014. godine.
Konferencija "E-trgovina 2014" od 15. do 17. aprila na Paliću

Konferencije je posvećena popularizaciji elektronskog poslovanja u Srbiji, namenjena je poslovnim ljudima koji su zainteresovani da se informišu o savremenim dostignućima u ovoj oblasti, i mogućnostima za njihovu primenu u našoj zemlji.

Skup predstavlja mesto okupljanja domaćih i inostranih stručnjaka iz ove oblasti sa ciljem da učesnicima skupa ( preduzetnicima, menadžerima, informatičarima, i svima koji žele da unaprede svoje poslovanje ) omogući analizu trenutnog stanja, kao i da ukaže na moguće pravce daljeg razvoja
elektronskog poslovanja.

Tematske oblasti koje će se obrađivati na trodnevnoj konferenciji su: B2B i B2C e-commerce Internet marketing, Online PR, SEO, Social Media, Enterprise 2.0, Pravni aspekti elektronskog poslovanja, Platne kartice i sistemi plaćanja na Internetu, Sistemi zaštite el.transakcija na Internetu, E-banking, Brokersko poslovanje na Internetu, Uloga osiguranja u procesu e-trgovine, Upravljanje procesima dostave robe i M-commerce odnosno M-payment.

Novi program na E-trgovini 2014 - Poštanske usluge i e-trgovina

Obzirom na sve veći značaj koji logistika i pravilno organizovanje procesa dostave robe imaju u radu E-trgovaca, organizacioni odbor seminara "E-TRGOVINA 2014" je doneo odluku da u saradnji sa RAPUS - Republičkom agencijom sa poštanske usluge, kao strateškim partnerom konferencije bude realizovan poseban segment programa "Poštanske usluge i e-trgovina" koji će biti posvećen ovim pitanjima u Srbiji i regionu, posebno u kontekstu poštanske mreže i poslovanja poštanskih operatora, uz osvrt na uticaj elektronske trgovine na oblasti kao što su carina, poverenje i zaštita korisnika.

Očekuje se učešće poštanskih operatora i regulatornih tela Slovenije, Hrvatske, BIH, Makedonije i Crne Gore. Cilj je da se na godišnjem nivou uspostavi redovan dijalog predstavnika ovog sektora sa E-trgovcima.

Pored tradicionalno vrlo korisnih stručih predavanja održavaju se i standardni paneli i radionice, a ove godine je predviđeno održavanje 8 tematskih panela:

  • Platne kartice i naplata na Internetu
  • Nedostatak e-novca u Srbiji - Zakon o platnim uslugama
  • Aktuelni problemi i rešenja u oblasti dostave robe preko Interneta
  • Aktuelno stanje advertajzinga na Internetu
  • Online PR 2014 - tabloidizacija Interneta i stanje u online medijima
  • Startapi i investiranje u Internet projekte
  • Internet kao šansa za zaposljavanje

Za sada u programu stoji da će se održati dva specijalizovana workshop-a sa primerima iz prakse iz oblasti optimizacije za pretraživače (Search Engine Optimization – SEO) i oglašavanja po sistemu plaćanja po kliku (Pay-Per-Click oglašavanje – PPC).

Ovi workshop-ovi su osmišljeni tako da za fokus imaju prikaz praktične primene iz konkretne oblasti za unapređenje e-trgovine, odnosno adekvatni  su za e-trgovce u slučaju uspostavljanja i vođenja online prodavnice.

Svi zainteresovani posetioci ove konferencije mogu da uplate kotizaciju za učešće na skupu koja iznosi 5790 din (do 31. marta). U cenu kotizacije uključeno je učešće u radu skupa, zbornik radova i ostali materijali. Broj mesta je ograničen.

Za prijavu učešća posetite stranicu: http://www.etrgovina.org/ucesnici/prijava/.

Kao i prethodnih godina organizator je omogućio direktan video prenos sa svih predavanja u okviru konferencije. Sajt subotica.com jedan je od medijskih sponzora ove konferencije i kao i prethodnih godina pratićemo dešavanja i aktivnosti koje se sprovode na ovogodišnjem stručnom skupu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 3 dana
Komentara: 0
Pregleda: 3619
Povezane teme

e-trgovina

etrgovina palić

seminar o elektronskoj trgovini

seminar o elektronskom poslovanju

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.