Komentara: 1
Pregleda: 2551

Koncertna sezona "Electe"

19.02.2013. u 19:13h
Izvor: RTV Yueco
Subotičani će do sredine decembra moći besplatno da uživaju u koncertima umetničke muzike u Velikoj većnici Gradske kuće.
Koncertna sezona "Electe"

U organizaciji Udruženja “Electe”, uz podršku lokalne samouprave, Pokrajine i Republike, u četvrtak počinje nova koncertna sezona koju će otvoriti nastup istaknutog umetnika I soliste Ognjena Popovića u klavirskoj pratnji Ukija Ovaskainena u Velikoj većnici Gradske kuće od 20 časova.

Na početku druge koncertne sezone u organizaciji ovog udruženja , tokom vikenda će u Muzičkoj školi biti održan internacionalni festival umetničke muzike “Femus” koji okuplja učenike i profesore nižih i srednjih muzičkih škola iz Srbije i inostranstva i promoviše mlade, još neafirmisane umetnike. U takmičarskom delu programa učestvuju učenici nižih i srednjih muzičkih škola iz zemlje i inostranstva, koji se takmiče u tri discipline: flauta, klarinet i saksofon.

Koncertna sezona Udruženja “Electe” omogućiće Subotičanima da uživaju između ostalog u zvucima klavirske, kamerne, ruske muzike i nastupima istaknutih umetnika iz zemlje i inostranstva. Sezona se završava 13. decembra, a ulaz na sve koncerte je besplatan.

Koncertna sezona "Electe"

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 2551
Povezane teme

koncert

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.