Komentara: 1
Pregleda: 2173

Koncert Vojvođanskog simfonijskog orkestra "Biseri klasične muzike" 12. avgusta na Gradskom trgu

05.08.2021. u 12:50h
Izvor: Subotica.com
U okviru letnje turneje Vojvođanski simfonijski orkestar tokom avgusta gostovaće po Vojvodini i održaće koncerte u Subotici, Zrenjaninu Sremskoj Mitrovici, Somboru i Vršcu. Serijal nastupa kreće upravo sa krajnjeg severa Srbije - 12. avgusta.
Koncert Vojvođanskog simfonijskog orkestra "Biseri klasične muzike" 12. avgusta na Gradskom trgu

Muzičke večeri pod nazivom „Biseri klasične muzike“ doneće prepoznatljive numere simfonijskog i operskog repertoara, koje će obogatiti sjajni solisti – Dragana Radaković (sopran), Ljubica Vraneš (mecosopran), Dragoljub Bajić (bas). Posebnu magiju će nam dati mlada violinistkinja, dvanaestogodišnja Lana Zorjan, jedna od visoko rangiranih učesnika prestižnog takmičenja „Grand prize virtuoso“ u Muzikferajnu u Beču. Za dirigentskim pultom će biti Aleksandar Kojić, stalni dirigent orkestra opere Srpskog narodnog pozorišta.

Na ovaj način Vojvođanski simfonijski orkestar će nagraditi svoju publiku za vernost i podršku tokom deset godina rada pod ovim imenom.

Koncert u Subotici održaće se 12. avgusta (četvrtak) sa početkom od 20,30 časova na Trgu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 7 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2173
Povezane teme

vojvođanski simfonijski orkestar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.