Komentara: 6
Pregleda: 13170

Koncert u čast Goranu Nimčeviću

18.01.2012. u 11:00h
Koncert u čast Goranu Nimčeviću
Perpetuum Mobile bend, kolege i prijatelji organizuju večeras (sreda, 18. januar) memorijalni koncert u čast tragično preminulog Gorana Nimčevića, člana grupe Perpetuum Mobile.

Kao što je bilo i očekivano odazvao se veliki broj Goranovih prijatelja i kolega (preko 30 bendova i individualnih izvođača) i nesumnjivo biće ovo vrlo dobra žurka za svačiji ukus. Spisak izvođača i okvirni raspored nastupa možete da pronađete u nastavku teksta.

Mesto održavanja je u KUD "Nepker" - događaj počinje u 19 časova zbog velikog broja izvođača i ograničenog radnog vremena (do 02 časa posle ponoći). Ulaz je besplatan.

Postoji veliko interesovanje za ovaj koncert i prostor će zasigurno biti isuviše mali da primi sve zainteresovane, ali zato smo za sve vas koji nećete biti u mogućnosti da budete večeras u Nepkeru, u saradnji sa Dinovizijom i bendom organizatorom omogućili  da u celovečernjem programu (od 19h do 02h) pratite uživo online prenos celokupnog programa, svih izvođača, naravno video prenos sa zvukom.

Fotografije sa koncerta (234)

Memorijalni koncert - Goran Nimčević - fotografije

Postavljeno pre 12 godina i 3 meseca
Komentara: 6
Pregleda: 13170
Povezane teme

koncert

nepker

Goran Nimčević

perpetuum mobile bend

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.