Komentara: 3
Pregleda: 2426

Koncert "Srce(m) za Sašu" u utorak u Velikoj većnici

07.04.2017. u 17:07h
Izvor: Subotica.com
U Velikoj većnici Gradske kuće u utorak, 11. aprila, sa početkom od 19.30 časova Aleksandar Toković sa prijateljima održaće humanitarni koncert “Sećanja i ljubavi“. Prihod sa koncerta biće namenjen lečenju našeg sugrađanina Aleksandra Šešlije, kojem je neophodna transplantacija srca.
Koncert "Srce(m) za Sašu" u utorak u Velikoj većnici

Pored kantautora Aleksandra Tokovića, koji je ispred KUD „Su Lola“ organizator koncerta, nastup će imati i  sopran Agota Vitkai iz Novog Sada, Etno grupa ,,Koreni“, tamburaši  Josipa Mataka, Narodni orkestar  ,,Rubato“, prof. Kristina Mate, Dalija Toković i Robert Varga.

- Biće zanimljiv i lep program, i u odnosu na prošlu godinu imaćemo nove goste. Nadam se da će svi biti zadovoljni i pozivamo sve građane, prijatelje i ljude dobre volje da kupovinom ulaznica i slanjem SMS poruka na 5066  pomognemo Saši u njegovoj bici za novo srce - kaže Toković.

Ulaznice za koncert se, po ceni od 300 dinara, mogu kupiti u Suvenirnici Gradske kuće. Prihod od ulaznica će biti namenjen za troškove lečenja Aleksandra Šešlije na klinici u Beču.

- Želim da zahvalim Aleksandru Tokoviću na nesebičnoj podršci, zalaganju i svemu što čini za mene. Takođe, hteo bih da zahvalim svim ljudima koji su mi pomogli, u zadnjih godinu i po dana, koliko traje akcija. Nastaviću sa akcijom uz podršku dobrih ljudi. Cilj mi je da skupim sredstva za transplantaciju srca, a koristim ovu priliku da kažem da je do sada prikupljeno 51 hiljada evra od potrebnih 120 hiljada. Ne odustajem i verujem da ću doći do cilja - rekao je na konferenciji za novinare Aleksandar Šešlija.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 11 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 2426
Povezane teme

humanitarna pomoć

humanitarni koncert

aleksandar šešlija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.