Komentara: 3
Pregleda: 2667

Koncert Kurina & Žiga dua na Međunarodni dan Roma

05.04.2024. u 13:01h
Izvor: Subotica.com
U ponedeljak (8. april), u Velikoj većnici Gradske kuće biće upriličen koncert Kurina & Žiga dua. Ulaznice po ceni od 600 dinara se mogu kupiti u poslastičarnici "Blaha Lujza", kao i na licu mesta uoči koncerta koji počinje u 19h.
Koncert Kurina & Žiga dua na Međunarodni dan Roma

Cimbalista Mihael Kurina i violinista Pal Žiga ponovo će nastupiti u duetu i to povodom Međunarodnog dana Roma, te će se na repertoaru, između ostalog, naći i himna romske zajednice "Đelem Đelem".

 Na programu će biti dela klasične i romske muzike, a publici spremamo iznenađenje budući da ćemo neke kompozicije izvesti na naš način. Veoma nam je drago što ćemo, između ostalog, izvesti i uvertiru iz Štrausove operete "Šišmiš". Ovo je naš treći zajednički nastup i nadamo se da će publika biti oduševljena jednako kao i prethodna dva puta - istakao je Žiga - Očekujemo sve sugrađane. I ovoga puta smo pripremili kvalitetan program, a cilj nam je da radimo isključivo na visokom nivou.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 nedelje i 3 dana
Komentara: 3
Pregleda: 2667
Povezane teme

koncert gradska kuća

svetski dan Roma

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.