Komentara: 15
Pregleda: 12143
Video
Foto

Koncert Halida Bešlića za pamćenje

03.04.2023. u 11:38h
Izvor: Subotica.com
Legenda naše narodne muzike Halid Bešlić održao je koncert za pamćenje u prepunoj Hali sportova. Srca Subotičana svih generacija „zaigrala su od meraka“, publika nije štedela ni grla ni dlanove i od prvog do poslednjeg takta ispratila neprolazne hitove. Prvi veliki nastup u našem gradu još jednom je potvrdio da su koncerti Halida Bešlića više od koncerta.
Koncert Halida Bešlića za pamćenje

Hiljade glasova zvučalo je kao jedan već posle prvih taktova pesama  „Dvadesete“, „Miljacka“ , „Ja bez tebe ne mogu da živim“, „Romanija“, „U meni jesen je“, „Lavanda“, ali i onih starijih „Pamtiću te celog života“, „Jabuke su bile slatke“, „Zlane strune“, „Zanesen tom lepotom“...

- Pevate kao da sa mnom vežbate godinama. Trudim se da za koncert odaberem pesme koje su prošle kod publike i koju raja zna, a sada su me moji prijatelji podsetili na „Jabuke su bile slatke“, koju 15 godina nisam pevao a vidim da sam pogrešio. Noćas ste je vratili u život – poručio je Halid subotičkoj publici, u kojoj su bili i njegovi prijatelji poznati bikseri Tadija Kačar i Dragan Vujković.

Koncert Halida Bešlića za pamćenje

Koncert Halida Bešlića za pamćenjeOvo je prvi solistički koncert Halida Bešlića u Subotici, koju je pre nekoliko decenija posetio sa koleginicom Hankom Paldum.

- Jako je bila dobra konekcija sa publikom. Jako je bitno kad dođeš na svirku, na koncert, da se oseti energija, da ljudima bude lepo, da se opuste i odu kući zadovoljni.  Koncert je trebao da bude još pre korone, razmišljali smo o njemu i pre, ali, eto, nije se poklopilo. Drago mi je da je poseta bila dobra, da je narod zadovoljan i onda sam i ja zadovoljan –  izjavio je Halid Bešlić za naš sajt neposredno po završetku koncerta.

Koncert Halida Bešlića za pamćenje

Hala sportova, ispunjena do poslenjeg mesta, ali i puna pozitvne energije, dobrog raspoloženja, ljubavi i radosti, ove večeri je sigurno bila oaza pesme i sevdaha.

Izvor: Subotica.com
Koncert Halida Bešlića Koncert Halida Bešlića Koncert Halida Bešlića Koncert Halida Bešlića Koncert Halida Bešlića Koncert Halida Bešlića Koncert Halida Bešlića Koncert Halida Bešlića
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 1 mesec
Komentara: 15
Pregleda: 12143
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.