Komentara: 0
Pregleda: 2237
Foto

Koncert grupe "Van Gogh" u nedelju na Letnjoj pozornici

07.08.2018. u 15:44h
Izvor: Subotica.com
Rođendanski koncert grupe "Van Gogh" održaće se u nedelju, 12. avgusta, na Letnjoj pozornici na Paliću, s početkom u 21 čas. Karte za koncert se mogu kupiti u kafiću "Hausbrandt" i svim prodajnim mestima "Eventima" po ceni od 900 dinara.
Koncert grupe "Van Gogh" u nedelju na Letnjoj pozornici

U okviru velike turneje, kojom jedan od najuticajnijih rok bendova sa ovih prostora obeležava 30 godina postojanja, grupa "Van Gogh" nastupiće i na Paliću, a prema rečima organizatora, publika će ovoga puta imati priliku da čuje bend u nešto drugačijem izdanju od onog koji inače neguju na svojim koncertnim nastupima.

- Ideja je bila da na koncertu, povodom svog 30. rođendana, "Van Gogh" iznenadi publiku i izvede nekoliko numera u akustičnoj verziji. To je naišlo na zaista veliko oduševljenje kod fanova, a njih navelo na odluku da sve koncerte koje održavaju u okviru rođendanske turneje izvedu u ovom stilu. Radi se o novom pristupu akustičnom izvođenju, pri čemu su njihove stare pesme dobile nov izraz, a zadržale jaku emociju koja je oduševila i one koji vole tvrđi i karakterističan zvuk ovog benda - rekla je Radmila Šakić, izvršilac za turizam u preduzeću "Park Palić", na konferenciji za medije.

Tokom tri decenije postojanja, grupa "Van Gogh" održala je veliki broj koncerata i bila redovan učesnik brojnih festivala, kako u Srbiji, tako i u regionu, a takođe je bila nagrađena "MTV" nagradom u dva navrata, 2007. i 2014. godine. U našem gradu, publika je imala priliku da ih čuje 2008. godine, a dve godine kasnije na Paliću, kada je na Muškom štrandu bilo više od 1.500 posetilaca.

Karte za koncert koji će se održati u nedelju, 12. avgusta, mogu se kupiti u kafiću "Hausbrandt" i svim prodajnim mestima "Eventima" po ceni od 900 dinara. Na dan koncerta, cena ulaznice ostaće nepromenjena, a ulaz na Letnju pozornicu biće moguć već od 20 časova. Organizatori napominju da je broj mesta ograničen, te da zainteresovani svoju ulaznicu obezbede na vreme.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2237
Povezane teme

koncert

letnja pozornica

koncert na letnjoj pozornici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.